maanantai 4. kesäkuuta 2012

Baby I'm not a MONSTER

Toissapäivänä julkaistiin BIGBANGin pitkään odotellun MONSTER-biisin musiikkivideo. Ja se on TÄYDELLINEN. Ja käytän tätä loistavaa tilaisuutta ihkuttamaan teille BIGBANGiä.


BIGBANG on siis viisihenkinen eteläkorealainen popyhtye, joka tunnetaan värikkäästä ja vaihtelevasta musiikistaan maailmalla. BIGBANG aloitti taipaleensa kohti kpopin ehdotonta kermaa vuonna 2006, ja uurtaa uraa edelleen lannistumatta. Bändin jäsenet ovat G-Dragon (liideri), T.O.P, Daesung, Taeyang ja Seungri (maknae).
Tähän päivään mennessä BIGBANGiltä on ilmestynyt kolme studioalbumia ja viisi EP:tä korean kielellä, sekä japaniksi neljä studioalbumia ja kaksi EP:tä. Kolmas studioalbumi Korean markkinoille on suunniteltu ilmestyvän tänä vuonna.
Kaikilla jäsenillä on myös omat soolouransa, kuten kpop-piireissä on tapana.

Aloin kuuntelemaan BIGBANGiä vasta pari kuukautta sitten, kiitos siskoni. Ensin en pitänyt BIGBANGistä oikein yhtään, mutta pikkuhiljaa FANTASTIC BABYn kuultuani aloin rakastaa kyseistä bändiä. Olin kuullut ennen vain TONIGHTin, josta en pitänyt silloin eikä se vieläkään kuulu lempikappaleisiini. En pitänyt TONIGHTin "amerikkalaismaisuudesta". BIGBANG kuitenkin yllätti minut vaihtelevalla musiikkityylillään.


Siinä missä FANTASTIC BABY on hauska ja järjetön bileiden jumputusbiisi, tuo uutukainen MONSTER on jälleen taattuun BIGBANG-laatuun upea ja erillainen rakkauslaulu. Ja rakkauslaulut BIGBANG vasta taitaakin! Minun mittapuullani BIGBANGin Haru Haru ja LOVE SONG kuuluvat parhaimpiin rakkauslauluihin ikinä.

BIGBANGiä on siunattu loistavalla levy-yhtiöllä, YG Entertainmentilla.  Musiikkivideot ovat todella näyttäviä; niihin on käytetty paljon rahaa ja herroilla on niissä päällä mitä päheimmät vaatteet. BIGBANG erottuu muista kpopryhmistä edukseen värikkäällä kokoonpanollaan. Bändin tarttuvat biisit ovat helppoja lähestyä.

Jokainen BIGBANGin jäsen on hyvin taitava laulamisessa, ja jokainen erottuu ryhmästä omalla tavallaan. Hienon kontrastin muiden jäsenten enkeliäänten joukkoon tuo T.O.Pin seksikkään matala ääni. Itse tykkään erityisesti T.O.Pin, Daesungin ja Seungrin äänistä.


Vielä yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että GD ja T.O.P vastaavat melkein kaikkien biisien sanoituksista ja ovat osallistuneet myös niiden musiikin tekoon. Tämä on aika harvinaista nyky kpoppareiden joukossa, mutta kyllä tälläisiäkin tapauksia löytyy.

Nykyään BIGBANG on vähintäänkin yksi suosikkibändeistäni ja olen aivan tajuton T.O.P-fanityttö!
Eli ei sitten kun vain ihkuttamaan MONSTERia ja se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti