perjantai 8. kesäkuuta 2012

Ladidadiladidakjhfasdg

Ei ollut tarkoitus ihkuttaa kahta kpop-bändiä peräkkäin. Mutta. Tämä. Bändi.

CROSS GENE

Nää oikeesti niin tulee vielä FTW, seriously.
Okei, eli Cross Gene on aivan uunituore poikabändi, tänään debytoivat (lol blogspottin kello näyttää jo kumminkin perseitä, mutta tämän bloggausta kirjoitellessani ollaan vielä 7. päivän puolella). Noniin, sitten asiaan.

Cross Gene ei ole korealainen bändi, vaikka kpop-ryhmä onkin (trololoo~), sillä bändin jäsenistä kolme on korealaisia, kaksi kiinalaisia ja yksi japanilainen. Bändin kotimaaksi ei suinkaan ole siis merkitty Korea, vaan ylisöpösti vain Aasia.CG:n debyyttibiisi "La-Di Da-Di" on übertarttuva ja se kyllä jää soimaan päähän aivan varmasti. Biisinä se ei ehkä ole niin massasta erottuva, mutta se on todella loistava debyyttibiisi ja antaa CG:lle heti vahvan imagon. Tanssikoreografia musiikkivideossa on minusta aivan mahtava, se jos mikä on muistettava. Se voi näyttää hölmöltä jonkun mielestä, mutta se on minun silmissäni rohkean erilainen, hauska ja mielenkiintoinen. Kuulemani mukaan siinä yhdistellään nykytanssia perinteisiin kiinalaisiin ja japanilaisiin tansseihin.

Minua kiinnostaa erityisesti se, miten bändin monikansallisuutta tullaan ajamaan tulevaisuudessa. Tuleeko Cross Gene laulamaan vain koreaksi, vaiko myös kiinaksi ja japaniksi? Toivottavasti!

Heti ensivaikutelmien (lue: ulkonäön) perusteella suosikeíkseni valitsin liideri Takuyan (se japanilainen jäsen) ja J.G:n (toinen kiinalaisista). Shin (yksi korealaisista) sai myös välittömästi äänekkäät faninsa, nimittäin hänet jo bonganneet Big O -draaman katsojat. Loput kolme jäsentä ovat korealaiset Jongseok ja Sangmin sekä kiinalainen Casper.

 Muuta mielenkiintoista bändissä on se, että kaikilla jäsenillä on jokin "geeni". Vähän samanlainen juttu kuin EXO:n supervoimat. Esim. Shinillä on jokin ihmeen "Presh Gene" ja Takuyalla "Gorgeous Gene". :----D

Fanityttömoodinuppi on nyt kaakossa, eikä ihkutukselle näy loppua. ASDKFDJHFDKJDKLSDJ !!

KYAAAA~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti