lauantai 28. heinäkuuta 2012

아름다운 밤이야

Älkää odottako tältä postaukselta mitään. Tämä vain saa minut näyttämään aktiivisemmalta. XD
Eli siis, huomenna alkaa minun riparini. Viikko ilman kpoppia, animea, kdraamoja, TUMBLRia = sivistystä. Melkein kolmekymmentä ventovierasta tyyppiä --> oumaigaaaad nou. Juu, juu pitäisi ajatella positiivisemmin. -__- JA ARVATKAA ärsyttääkö, kun YesAsian tilaus ei sitten tullutkaan ennen riparia? Aika ketusti. D8 Piti tehdä tulevista levyistä bloggaus, mutta kun ei tullut niin ei tullut.

Leirin jälkeisellä viikolla loppuu katsomani kdraama nimeltä Ghost, josta voisin myös jotain juttua kirjoittaa, KUNHAN VAIN SAAN SEN KATSOTTUA SITTEN JOSKUS aaaaaaaaaaaaarghhh. Sitten leirin jälkeen olen taas miljoona jaksoa draamoja ja animea jäljessä, kun jo nyt olen lirissä näiden kaikkien kanssa.

Välillä naamani on kuin So Jisubilla Ghostia katsoessani.
Toinen airaava draama, jota seuraan on Bridal Mask. Sarjan jaksomääräksi ilmoitetaan 28, joten näistä kahdesta en pääsekkään pulisemaan samaan aikaan, nyyh. Olisi ollut kiva verrata näitä kahta tosiinsa, vaikkei näissä olekaan mitään samaa.

Ilmeeni kun katon Bridal Maskia.
Niiden perhanan Olympialaisten takia Bridal Maskia tuli tällä viikolla vain yksi jakso, JA SE JÄIKIN NIIN JÄNNÄÄN KOHTAAN. Lainaan nyt kaveriani: Voihan kakkaperuna. Oikeasti voisin huutaa pää punaisena kuin Lee Kangto (herra tuossa ylhäällä) konsanaan.

Tajusin juuri vähän aikaa sitten, että hei - draamoillakin on "kaudet" - hyvä minä. Meinaan siis näitä aikoja, jolloin draamoja alkaa. Pian alkavat taas uudet draamat, mutta tällä kertaa suunnitelmissa on - luojan kiitos - vain yksi. Ja se on superkuuluisan Hana Kimin korealaisversio To the Beautiful You.  Jos olen todella nopea, katson Hana Kimin ennen kdraamaversiota, mutta niin, pitihän minun katsoa se jo ennen riparia.

Sitten vähän muuta!Hienoja uutisia. Aloin toden teolla tykkäämään vihdoin B2STista. Kyllä mä olen kuunnellut jonkin verran heidän vanhoja biisejään, mutta en koskaan ole jaksanut tutustua heihin paremmin. Beautiful night ja Midnight Sun -EP ylipäätään kyllä räjäyttivät pankin vai miten sen nyt voisikaan ilmaista.
Yoseobista tykkäsin ensin, kun se oli ainoa jonka tunnistin nimeltä. Mutta nyt uusi biasini B2STista on Dongwoon ♥ (Kuulostaapa kauhealta, "uusi bias". Ei ne mulla yleensä kyllä vaihdukaan :D) MUTTA SIIS se pointti oli että musta tuli vihdoin B2UTY ♥ Lol en ikinä olisi arvannut, että Dongwoon on maknae 8'D

KATTOKAA NY SITÄ.

Ja mistäs sitten... Ai niin. Bleachista. Mikäs gif sopisi parhaiten kuvastamaan fiiliksiäni uusimman luvun jälkeen? Varmaankin tämä.


Menit sitten tappamaan koko helvetin sarjan ihanimman lempihahmoni, Tite Kubo? NÄIN EI OLE KOSKAAN ENNEN KÄYNYT. Onhan niitä ihania tyyppejä kuollut ennenkin kaikissa sarjoissa, mutta ei minun lempihahmoni. Ennen Bleachissa ei ole kuollut juuri ketään, ja nyt oiken urakalla tapat hahmoja, mitäs hittoa? Jos tämä kyseinen hahmo oikeasti kuoli, niin - anteeksi ruma sana - VITTU. Ja niin kuin kirjoitin jo tumblriinkin: tämä sattuu enemmän kuin menkkakivut.

No niin, koitetaanpa sitten kärsiä se viikko ja tulla äkkiä takaisin. Leirin jälkeen onkin enää vain viikko kesälomaa, byhyy :(
BAI BAI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti