maanantai 2. heinäkuuta 2012

Comebackkeja, comebackkeja


Varmasti kaikista odotetuin comebackin tekijä on tällä hetkellä Super Junior, kera Sexy, Free & Single -studioalbumin. Ja niin se kyllä on ainakin myös tässä osoitteessa, sillä Suju on kaikista ihanin bändi koko maailmassa <3 (Uskokaa tai älkää) Super Juniorin viimeisimmästä albumistahan on jo melkein vuosi ja E.L.Fit ympäri maailmaa ovat jo ennakkokuunnelleet tulevan levyn (LOL MUTTA EN MINÄ) ja kamppailevat maailman pahimman fanityttöilykohtauksen kourissa. Minä odotan vain Sexy, Free & Singlen MV:n julkaisua, ja hetkeä kun pääsen klikkaamaan Yesasia.comin "Add to Cart"-painiketta levyn kohdalla. Olen varmaan huono E.L.F, kun en ennakkotilailua harrasta, mutta tykkäisin mieluummiin hankkia aina repackagejä. Mitäs jos Suju tekee taas repackagen muutaman viikon päästä? Sitten ketuttaa. No kumminkin, meidän Oppat on tullu takas, ja mikä tärkeintä: myös Kangin on jälleen mukana! Yay~
Ainoa harmillinen asia on se, että Sujun pikku pojat joutuvat pian aivan ilman johtajaa, kun ihanan Leeteukin pitää lähteä armeijaan. Ja mikä pahinta: Leeteuk ei lähde yksin, vaan myös Yesungin on huhuttu lähtevän pian. Byhyy, en tajua miten tulen siitä selviämään, mutta ei saa vielä ajatella noin kamalia.

Ja sitten toinen comeback.


LEDApple ei ehkä ole niin tunnettu Suomessa (tai erityisesti missään ;__;), mutta minä rakastan kyseistä bändiä paljon. LEDApplehan soittaa jopa ihan soittimia, eikä Koreassa ole turhan paljon tälläisiä yhtyeitä. Musiikkityyliltään yhtye on pääasiassa sekoitus Krockkia ja poprockkia, vaikka se onkin saanut uusia vivahteita viime aikoina.
LEDApple on kokenut aivan tajuttoman määrän jäsenmuutoksia lyhyessä ajassa, vaikka vasta 2010 vuonna perustetusta bändistä on kyse. Viidestä alkuperäisestä jäsenestä on jäljellä enää kaksi ja päälaulajat ja liiderit ovat vaihtuneet useaan kertaan. Mutta tällä hetkellä bändi koostuu kuudesta nuoresta herrasta.
Tuon tulevan EP:n nimikkobiisi "Run to you" tuo minulle mieleen Maroon 5:n, ainakin Hanbyulin äänen takia. Uusi biisi vaikuttaa oikein menevältä ja pojat on jälleen kerran tajuttoman tyylikkäitä. Oikein harmittaa kun bändi on niin epätunnettu :'( Tutustukaa nyt ihmeessä!
Kosketinsoittaja/levynpyörittäjä Keon U oli ikävä kyllä MV:n kuvauksen aikaan kipeä, joten yksi jäsen siis puuttu teaserista.

Ja kolmas comeback.


NU'EST keräsi oikein komean määrän faneja upealla FACE-debyyttisinglellään vuoden alkupuolella, ja tämän kuun 11. päiväksi on ajoitettu ilmestyvän bändin ensimmäinen EP, joka kantaa nimeä "Action". EP tulee sisältämään neljä raitaa. Vielä ei ole julkaistu teaseria.

2NE1 tekee myös oman comebackkinsa 5. päivä, mutta en vielä osaa innostua tyttöbändeistä. 2NE1 on se ainoa, johon olen edes jonkin verran tutustunut. I AM THE BESTin ensijärkytyksen jälkeen kyseistä biisiä on kuunneltu jopa kyllästymiseen asti. Tuleva single kantaa nimeä "I LOVE YOU".

Ja lopuksi: että minä vihaan tuota korealaisten käsitystä comebackista. Vaikka vain parin kuukauden jälkeen julkaistu uusi levy/EP/single on yhtyeelle tajuton comeback, kuin ikään viiden vuoden tauolta palattaisiin. Mutta minkä sille voi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti