tiistai 3. heinäkuuta 2012

SEXY, FREE & SINGLE


Heti kun pääsin selittämään comebackeista, niin Suju räjäyttää tajunnan Sexy, Free & Singlellään. Kokonainen MV ilmestyi siis vähän aikaa sitten. Oppat todellakin ovat seksikkäitä! Biasini Eunhyuk tietenkin varasti huomioni heti, mutta paidattomat Leeteuk ja Siwon: hnnnngggg~

Tässäpä todistusaineistoa.

Epic shit.
Tykkään paljon noista vaatteista. Hyvältä näyttää myös nuo eri lavasteet. Oppat keikailevat taas myös yksinään, ja tällä kertaa varsin vähissä vaatteissa. Eihän kymmentä puolialastonta miestä nyt samaan aikaan voida ruutuun laittaa; ties kuinka moni kuolisi nenäverenvuotoihin.

Hei, olen Leeteuk 30v.
Shisus.
Kyaaaah~ Eunhyuk on niin komea ;__;
Biisin koreografian eeppisyydessa ei ole sitten säästelty.Mihinköhän tuota koreografiaa voisi verrata? Se on energisempi kuin Mr.Simple, jopa erikoisempi kuin BONAMANA ja "liikkuvaisempi" kuin A-CHA. No enpä tiedä, mutta aivan vitun cool on. Se on erilainen, upea ja "raikas".

SE ON KANGIN !
Ihanaa, Kangin on taas mukana musiikkivideossa ;__; Viimeksihän Kangin oli mukana It's You'ssa, joka ilmestyi 2009. Vaikka olen ollut E.L.F vasta about 10 kuukautta, pystyn silti iloitsemaan Kanginin comebackista. Kangin sai turhan vähän ruutuaikaa MV:ssä, mutta niin myös Shindong.

Valkonen tukka kyllä sopii Sungminnielle mainiosti <3
Biisinä Sexy, Free & Single on taattua Sujua. Se on koukuttava ja muistettava, mutta se ei silti yllä Mr.Simplen kaltaiselle alustalle.

Kuuntelin sitten levynkin ensimmäisen kerran kokonaan. Levyn muut biisit ovat myös hyviä. NOW, Rockstar, Gulliver ja Butterfly ovat muistettavimmat nimikkobiisin rinnalla ja muut ovat Sujulle tyypillisiä balladeja. Levyllä on "vain" 10 raitaa, joten haistan ilmassa jo repackagen. Mutta kaiken kaikkiaan oikein hieno levy ja upea MV.

Kylläpä olen aktiivinen postailija nykyään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti