sunnuntai 5. elokuuta 2012

ただいま----!!

Nyt on ripari kärsitty - no ei oikeesti, oli siellä ihan kivaa ;D Sain jopa ehkä pari uutta kaveria^^

Mutta niistä levyistä! Tilaamani levyt tulikin ihanasti vasta maanantaina, joten sain ne vasta nyt. Nämä kaksi siis tulivat paketissa:Eli Super Juniorin Sexy, Free & Single (B-versio) ja Cross Genen TIMELESS : BEGINS. Voi kun ne on nättejä. Ja mikä säkä; Sujun levyn mukana tuli ryhmäkuva-kortti!


Cross Genen levy onkin vähän mielenkiintoisempi tapaus.


Ihme boxi. Nuo kaksi "kaksipuoleista julistetta" ovat aika turhia, mutta hienoja kuvia kyllä. Yongseokin kortti tuli. JA SILLÄ ON AIVAN TAJUTTOMAN SÖPÖT PUPUN KORVAT.

Okei. Sitten muuta.
Vain viikko Siliksellä ja nyt olen aivan ulapalla. Hyvänä uutisena Sujulta ehdittiin jo ilmoittaa Sexy, Free & Singlen tuleva C-versio, eli uusi MV kans on tulossa. Biisi kantaa nimeä "SPY" ja aika erikoinen on teaseri.Niin täh. Ihme James Bond -meininki ja badass koreografia -- OKEI.

Ja sitten se huono uutinen. U-KISSIN AJ LÄHTEE VIIDEKSI KUUKAUDEKSI JENKKEIHIN OPISKELEMAAN. Ei voi olla tottaaaaah. AJ~ nouuu~ Toivottavasti AJ pärjäilee siellä. Jaeseop on toki todella fiksi mies ja ansaitsee kunnon opiskelupaikan, mutta mulla tulee sitä ikävä <3 Varsinkin kun U-KISS tekee kuulemma taas "comebackin" syyskuussa. Ei herranjumala, mitä NH Media oikein ajattelee? U-KISS on julkaissu tänä vuonna jo kaksi koreankielistä EPtä, japaninkielisen studioalbumin ja sinkun, ja vieläkin vaan lisää julkaisuja satelee. U-KISS on ollu todella ahkera ja mä rakastan niitä, mutta ne tarttee lepoo. AJ säästyy siltä rumbalta, mutta aika ikävää kun herraa ei sitten comebackissa nähdä. AJ osallistuu seuraavan kerran U-KISSin toimintaan vasta vuonna 2013 :'(

Laitetaan loppuun vähän jotain piristävämpää. Tässäpä teille Younhaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti