lauantai 25. elokuuta 2012

KYLLÄ MINÄ NIIN MIELENI PAHOITIN

Kiitos ihanan internetyhteyteni, ette saakaan juttua Ghostista. Väsäsin sitä pikkuhiljaa jo parin päivän ajan, mutta koneeni sitten päätti JÄLLEEN KERRAN olla maanvaiva, eikä suostunut luomaan yhteyttä nettiin ja jätti tallentamatta vaivalla väsätyn juttuni. Koska viime postauksestakin on jo ikuisuus, niin en edes yrittänyt kirjoittaa sitä uudelleen, sillä nyt täytyy päästä eteenpäin.

Mutta jeejee oli kiva draama juu komeita miehiä ja jännää toimintaa juu. So Ji-sub oli komee niin ku aina ja Block B:n Burn Out on ihkuin OST-biisi ikuna. Kattokaa ihmees.

Ollaan sitä niin nykyaikaisia -- niil o xp:t saakeli.
Mutta koska uudet draamat ovat nyt tärkeämpiä, otetaan ne nyt. Alkuperäiset suunnitelmat sain heittää mereen, sillä tältä kaudelta tarttui mukaan kolme draamaa. Olen siis aikamoisessa kusessa viiden airaavan draaman kanssa. Ja kauden animeista ei kannata edes puhua. Nämä siis ovat nyt katsonnassa:
 • To the Beautiful You (areumdaun geudaeege/아름다운 그대에게)
 • Faith / The Great Doctor (sinui/)
 • Ms. Panda and Hedgehog (pandayanggwa goseumdochi/)

To the Beautiful Yousta puhuinkin jo hieman ennakkoon. Nyt kaksi jaksoa nähneenä voin sanoa, että se todellakin on katsomisen arvoinen. Se näyttää todella kivalta, mutta muutama ero häiritsee näin japaniversion nähneenä, mutta pitäisi vain asennoitua ottamaan se omana draamanaan. Kummituspojan ja Sekimen roolit ikävä kyllä puuttuvat, eikä ole vielä varmaa, onko (hottis) kouluterkkari homppeli vai ei. Toivon syvästi että on.

Muita eroja alkuperäisversioon ovat mm. Hibarin (eli nyt Hannan) roolin kohottaminen ja kilpailevan korkeushyppääjän lisääminen. Myös se, mikä herätti kummastusta, oli Taejunin (eli Sanon) kykenevyys hypätä (jotenkin) edelleen.

Kahden jakson ajan tiirailin EXO-jäsenien toivossa, mutta kakkosjaksossa K:n tyypit esiintyivät! Muutenkin musiikkipuoli on kunnossa, lukuunottamatta kömpelöita päristelyitä koomisina hetkinä. Niin kuin arvelinkin, kdraamaversion komedia ei pure yhtä hyvin kuin doraman. On se kyllä hauska, mutta tiedätte mitä tarkoitan.

Mutta bromancea on kyllä tungettu mukaan oikein kiva määrä, ja koulun pojjat ovat aika kuumiksia upeissa koulupuvuissaan ja samalla roikkuessaan toisissaan.

Sitten toisen Min-hon draamasta. Niin kuin melkein kaikki ovat varmaan huomanneet, "ajassamatkustamisdraamat" ovat nyt suosiossa Koreassa. Yleensähän se menee niin päin, että korealainen prinssi vuodelta miekka ja kirves matkustaa 2010-luvun Seouliin ja tapaa naisen ja kummastelee nykyaikaisuuksia. Faith on poikkeus. Kyllä siinäkin mies menneisyydestä tupsahtaa keskelle Gangnamia, mutta raahatakseen naisen mukanaan menneisyyteen. Choi Yeong (Lee Min-ho) lähetetään "taivaaseen" hakemaan "Jumalan lääkäriä" pelastamaan haavoittunut kuningatar. Choi Yeong löytää plastiikkakirurgi Yoo Eun-sun (Kim Hee-seon), jonka ajattelee olevan "Jumalan lääkäri". Eunsun joutuu tahtomattaan Goryeo-ajan Etelä-Koreaan, mutta kuningas ei tahdo luopua hyödyllisestä parantajasta.

Faith on minulle vasta ensimmäinen varsinainen historiallinen draama (onhan Bridal Mask myös historiallinen, mutta vain 30-luvulle sijoittuva), joten en vielä tiedä mitä odottaa. Kolme jaksoa nähneenä se vaikuttaa ihan hyvältä, joskin haavat ja niiden parantelu näyttivät vähän... no korealaiselta. Mutta en usko lääkärihommien olevan tulevaisuudessa kovin suuressa osassa, kunhan vain romanssi saadan poljettua käyntiin. Ai niin, ja onhan draamaan tungettu myös fantasiaa taikavoimien muodossa.

Ja sitten viimeinen muttei vähäisin; Ms. Panda and Hedgehog. Mitään suurempaa syytä alkaa seuraamaan draamaa ei ollut, kuin vain Donghae. Näen vihdoinkin Donghaen näyttelemässä~ Ja Hae kyllä osaakin!


Panda and Hedgehog on lähinnä romanttinen komedia, joka pyörii kakkujen ja kahviloiden ympärillä. Pan Da-yangilla a.k.a Pandalla (Yoon Seung-ah) on huonosti menestyvä "Kahvila Panda", jonne taidokas kondiittori Go Seung-ji (Donghae) päätyy lähdettyään isoisänsä kakkupuodista. Samaan aikaan Saint-Honorén, kuuluisan ja menestyneen konditorian johtajan esikoispoika Choi Il-won (Choi Jin-hyuk) saapuu takaisin Koreaan ja sattumalta törmää ensirakkauteensa Pandaan. Siskonsa avustuksella hän yrittää hurmata Pandan.

Tykkään tästä paljon. Se on vielä hieman sekalainen ja hämärä, mutta enkös pian pääse kärryille. Donghae ja Jin-hyuk ovat aivan tajuttoman suloisia kummatkin, mutta tälläkään kerralla ei jää epäselväksi, kumpi lopulta tulee voittamaan Pandan sydämen.

Yeaaaah eli siinä sitten ne draamat. Jos jotakain jäi ihmettämään mikä se viides seuraamani draama on, niin se on Reply 1997, joka nyt vain tarttui mukaan, kun siskonikin alkoi sitä katsomaan. Siinä olen kyllä hieman jäljessä, kun jo 10/16 jaksoa on jo tullut. Mutta ei siitä sen enempää, yritän kirjoitella taas joskus kohtuullisen ajan sisällä!

2 kommenttia:

 1. Pakko heittää random kommentti! Hauskaa että tossa panda sarjassa on sekä Donghae että Jinhyuk! Nehän näytteli veljeksiä It's Okay, Daddy's Girlissa ja olivat kyl niin sulosia että on varmaan pakko kattoo tääkin, kunhan löydän aikaa jostain!!

  NammieUnnie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Donghae ja Jinhyuk ovat kyllä niin söpösiä Panda & Hedgehogissa, että... Itsekin olen kuullut että tämä ei ole Donghaen ja Jinhyukin eka kerta samassa draamassa, mutta enpä vielä ole tutustunut It's Okay, Daddy's Girliin.
   Mutta ainakin P&H on todella katsomisen arvoinen! :D

   Poista