perjantai 19. lokakuuta 2012

이러지마 제발

Tämä postaus syntyikin yllättävän nopeasti, joten siunaan teitä jopa kahdella postauksella samana päivänä! Sain yhtäkkiä idean postata pitkästä aikaa kpopista. Lähiaikoina kun on ilmestynyt oikein mukavia uusia biisejä, ja varsinkin musiikkivideoita.


K.Will oli minulle ennen tätä biisiä aivan tuntematon nimi. Please Don't... on oikein ihana biisi, mutta todellisen huomion varastaa sen musiikkivideo. Ensinnäkin; siinä on Reply 1997:n ihana komistus Seo In-guk, joka pölli sydämeni kys. draaman myötä. Toiseksi; katsokaa, kuinka nätti toi mv on. Kolmanneksi, TON MV:N LOPPU. Niin, eipä tarvitse enempää miettiä, miksi tykkänkin tästä niin paljon. Se muistuttaa paljon Taeyangin Wedding Dress -mv:tä ja hieman Nell:in The Day Before -mv:tä. SE ON NIIN KAUNIS. Tälläisiä lisää, kiitos.


NU'EST julkaisi myös kolmannen mv:sä. Sandy on Action EP:n 3. biisi, ja myös sen kaksi edellistä raitaa ovat saaneet omat musiikkivideonsa. Niin kuin Not Over You -mv:n kanssa, tuli Sandyn mv aivan puskan takaa.


Biisi on suloinen, ja niin myös musiikkivideo. Kaikki fanitytöt eivät ehkä innostuneet niistä muutamasta onnekkaasta fanista, jotka tähän mv:seen olivat päässeet, mutta muuten se on ihan kiva.

Odotetuin ja eniten huomiota on kuitenkin saanut osakseen Block B:n comeback, jota innotettiin jokaiselle porukan jäsenelle omistetuilla yksittäisteasereilla ja vielä itse nimikkobiisille omistetulla teaserilla.


Siinäpä vasta badass biisi. Voittaa NalinA:nkin mennen tullen. Ja musiikkivideo on aivan perkeleen cool. Block B on taas yksi niistä monista bändeistä, mihin en millään meinaa päästä sisälle, mutta NILLILI MAMBO kyllä muutti asioita. Osaan melkein jo kaikkien tyyppienkin nimet, ja jopa ehkä oma biaskin löytyi. Ennen olen tsiigaillut Jaehyota, mutta nyt rakastuin P.O:hun(eli toi helvetin karismaattinen ja matalaääninen valkotukkainen hottis). Ja taas sain kummastella P.O:n olevan maknae. Mitäääääääs kettua? Maknaet näyttää nykyään ryhmän vanhimmilta ja vanhimmat maknaeilta :D


Epik Highkin teki oman comebackinsa, nyt YG:n leirissä. Odotin kyllä jotain "epikighsempää", joten näissä on vielä totuteltavaa. Epik High julkaisi peräti kaksi musiikkivideota, Don't Hate Me:n ja UP:in. Don't Hate Me on GD:n CRAYONin kaltainen värikäs ja sekopäinen biisi/musiikkivideo, UP taas - noh, tavallisempi? Kummassakin mv:ssä yhtiön vaihtaminen on oikein korostetusti esillä, kun Don't Hate Me:ssä nähdään useiden parodioijien joukossa pikkuinen GD ja UP:issä fiittaa 2NE1:n Bom.


Juu, nyt vain odotellaan sitten viime kuussa debytoineen 24K:n Secret Love:n musiikkivideota. Biisi on aivan ihana, ja tuleva mv:kin näyttää oikein söpöltä~ KYAAA (ノ◕ヮ◕)*:・゚✧Byhyy, pitäisi tehdä kpopista postauksia useamminkin, mutta en koskaan muista ihkuttaa täälläkin näitä uusia biisejä :o Mutta palaan taas (luultavasti) pian~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti