tiistai 9. lokakuuta 2012

Ice cream / I scream

Niin, kyllä se on niin että kdraama houkuttelee nykyään melkein enemmän kuin anime. Olen siis laiskistunut animen katsomisessa. Tämän vuoden tavoitteeni (saada MAL:in completed-lista kahteensataan, nyt on 175), ei todellakaan tule onnistumaan, nyyh.

Kaikki kesän yksicourisista animeista on viimein loppunut, vaikken minä vieläkään ole täysin tahdissa mukana. Mutta muutaman sanasen voisin niistä sanoa (ja todellakin vaan muutaman en jaksasdfghjklöäkjjnh...)

Kesäkausi oli aika keskinkertainen, eikä mikään sarja sitten lopulta ollutkaan niin mahtava. Hypettämäni Natsuyuki Rendezvous oli ihan hyvä, mutta myös hyvin kummallinen. Juoni oli ihan ihmeellinen ja animen lopetus vielä oudompi. Kukaan hahmoistakaan ei lämmittänyt sydäntä erityisesti.
Arcana Famiglialle minulla oli positiivinen asenne, mutta se osoittautikin aika sukkaavaksi sarjaksi. Tarina saatiin kyllä juuri ja juuri kuntoon viimeisessä jaksossa, mutta animen fillerimäiset jaksot ja animaation surkea budjetti tekivät sarjasta kuolettavan tylsän.
P.A.Worksin Tari Tari oli juuri sellainen kuin arvelinkin, eli ihan kiva. Ei mitään mullistavaa, mutta nätiltä se ainakin näytti. Musiikkipuoli olisi voinut olla parempikin, mutta pidin siitä silti. Kiva animu.
Kauden outo lintu Jinrui wa Suitai Shimashita oli loppujen lopuksi ihan nautittava sarja, vaikkakin välillä aika tylsä.

Jo kevätkaudella alkaneet Kuroko no Basket ja Hyouka olivat kyllä kesäkaudenkin parasta antia, ja niitä tulee eniten ikävä. Kuroko saa kyllä aivan varmasti jatkoa kakkoskauden muodossa, joten ensi vuosi on pelastettu.
Hyouka oli ensin hyvä, sitten puolivälin paikkeilla innostus lopahti, mutta nousi loppua kohden. Koulun ahdistava tunnelma ja liika vakavuus olivat outoa, mutta muuten aniem oli hyvä. Kaunista ja kallista animaatiota, nam~

Ja sitten ne uudet animet, jotka ovat:

Tonari no Kaibutsu-kun
Kauden yllättäjä. Se on romanttista komediaa, ja erittäin hyvää sellaista! Eikä pelkästään sisältö ole kunnossa, vaan myös ulkonäkö asdfghjhgfsakkjsd;kjdks. Milloinkohan viimeksi olen katsonut yhtä sulavaa animaatiota ja nättiä taidetta? OMG en tiedä mutta hyvältä näyttää (y)


K
K on varmaan kauden odotetuin sarja. Taisin törmätä kys. animeen jo joskus kesälomalla, ja siitä lähtien sitä on odotettu kuin kuuta nousevaa (eikä mitään suurempia syitä olekaan kuin bishounenit, jumalaiset seiyuut ja BL-vibat) K on myös upealla ulkonäöllä ja animaatiolla siunattu anime, mutta onko juoni kuitenkin jo ihan nähty?

Zetsuen no Tempest
Hmmph. En tiedä mitä mieltä pitäisi olla. Animaatio on kunnossa, mutta hahmot eivät ole osoittautuneet vielä kovin pidettäviksi. No, antaa ajan näyttää.

Kamisama Hajimemashita
Luultavasti heikoin valitsemistani sohjoista, mutta ihan mukavan oloinen. Paremmalta se voisi toki näyttää. Tavoitteena on vain kasvattaa romantiikka-animeiden listaa :D

Sukitte ii na yo.
Iloinen yllätys tämäkin. Hahmodesignt on vähän tönköt, mutta seiyuiden äänet pääsevät kivasti enemmän esille, Ai Kayanon äänestä kun tykkään~ Nyt huomaan, että sohjosta voi myös nauttia :D

...Juu. Ei mitään mullistavaa tällä kertaa. Pian taas juttua draamoista, kunhan saan vaan Panda & Hedgehogin vikan jakson katottua :D

2 kommenttia:

  1. Oi kiva että taas vaihteeksi ihan animesta juttua :) Natsuyuki on minusta ollut todella hyvä, mutta suattaapi se mennä kyllä yli hilsennkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kirjoittelisinhan minä useamminkin, mutta kun ei oikein ole jutun juurta :D Näin kausien vaihdoksien aikaan kyllä yritän aina kirjoittaa jotain, mutta kun en enää muuten katsele animea paljoakaan, niin... Otan kyllä aiheita vastaan! :)

      Poista