sunnuntai 25. marraskuuta 2012

잘자요 굿나잇

No niin, kotiutuminen Lontoosta on suoritettu. Ah, mutta on Suomessakin kivaa. Täällä on normaalit pöntöt ja ovet avautuvat oikein päin.

Tässäpä vähän kuvia ostoksistani:


Tämmöinen eeppinen t-paita löytyi ekana päivänä aivan ex tempore halpojen vaatteiden Mekasta, Primarkista. Eihän se maksanut kuin 8-9 £ (eli ehkä noin 10~11 €). Kaiken lisäksi paita ei ihme ja kumma ole piraattituote!


T-paita -linja jatkuu Tiger&Bunny -paitojen muodossa. Lähdin Lontooseen Bleach-t-paitojen toivossa, mutta löysinkin Taibania! No, mikäs siinä, taidankin tykätä Taibanista Bleachia enemmän. Taibani -paidat taisivat olleenkin jo aika kauan myynnissä, sillä kovin montaa mallia ei ollut. Onneksi sain sentään hankittua itselleni nämä kaksi~ Ostettu siis UNIQLO'sta.


Urban Outfitters -vaateliikkeestä löysin tälläisen kirjan. Nimensä mukaan kirja sisältää jos minkä moista solvausta ja kirosanaa aina hepreasta suomeksi. Perkeleelle ja vitullekin on omistettu omat sivunsa, ja esimerkiksi Fuck this! on käännetty onnistuneesti Vittu voi!'ksi. Mutta kaikista hienoin fraasi oli kyllä Fuck your mother! suomeksi: Vittu teidän äiti!


Petyin suuresti, kun Antique tai Confessions -leffoja ei löytynyt mistään HMV:stä, mutta Adrenaline Rushin (alkpr. nimi Quick) onneksi löysin! Sain vihdoinkin hankittua myös Sengoku BASARA:n 2. kauden ja Blue Exorcistin ekan kauden dvd:t. Ne on hankittu liikkeestä nimeltä Forbidden Planet.


HoHo's Kpop Shopista, eli Seoul Bakeryn alakerran kpopmyymälästä tarttui mukaan B1A4:n IGNITION (Special Edition) ja kaverille synttärilahjaksi Sujun Sexy, Free & Singlen repackage SPY. Näin jälkeen ajatellen olisi pitänyt ostaa joku toinenkin levy, mutta tyhmä kun olen niin en ostanut. Tämä oma levyni maksoi 25 £ ja SPY 15 £, eli ihan mukavan hintaisia olivat.

Näiden lisäksi ostin parit korut (viikset omfg) ja paidat ja karkkia. Kuinka moni muistaa vanhat kunnon Skittlesit? Ah, niitä täytyy ostaa joka Lontoon reissulla.

En saanut otettua Harry Potter -studiolta ollenkaan hyvää kuvaa kämäisellä digikamerallani, mutta ostimpa ainakin oheistuotemyymälästä Sulklaasammakon ja maistoin Joka Maun Rakeita :D London Eye'n kyydissäkin kävimme. Menisin heti uudestaan, jos voisin~

Lopuksi uusi suosikkibiisini B1A4:lta! Jos ette ole vielä kuunnelleet/katsoneet: tehkää se nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti