keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kpopin piilotetut tähdet, osa 2: TOXIC

Nyt jatkuvat tuntemattomien bändien esittelyt, tällä kertaa tähtenä rock-duo TOXIC !

TOXIC (톡식)


TOXIC on perustettu vuonna 2010, mutta duon ensimmäinen minilevy FIRST BRIDGE julkaistiin vasta tämän vuoden lokakuussa. Bändi tuli tunnetuksi vuonna 2011 voittaessaan KBS2-kanavan Band Survival: TOP Band 2011 -ohjelman. TOXIC koostuu siis jäsenistä Kim Jung-woo, joka toimii päälaulajana, kitaristina ja kosketinsoittajana, ja Kim Seul-ong, joka puolestaan hoitaa rumpalin ja DJ:n hommat sekä taustalaulun.

TOP Band -ohjelmassa ollessaan TOXIC sai tilaisuuden nauhoittaa omia biisejään, mutta heidät tunnettiin myös cover-kappaleistaan. Kilpailun voittamisen jälkeen bändi teki sopimuksen indie-levy-yhtiö DMZ:n kanssa. Nykyään bändi kuuluu kyllä TnC Entertainmentille, joka kanssa TOXIC on solminut viisivuotisen sopimuksen.

Maaliskuussa 2012 rumpali Seul-ong teki oman näyttelijädebyyttinsä KBS2:n kaksiosaisessa spesiaalidraamassa nimeltä The Highlight of Life. Myös Jung-woolla on samaisessa draamassa pieni cameo-rooli.

Niin mutta miten minä sitten TOXICiin törmäsin. Kaksoissisareni löysi joku päivä heidän ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan musiikkivideonsa, FIRST BRIDGEltä löytyvän 'debyyttibiisin' nimeltä Lonely (외로워), ja osui oikeaan päätellessään minun rakastuvan siihen. Vaikka kpop onkin ihanaa, sydämeni sykkii myös rockimmallekin musalle. Eeppinen, yksinkertainen komppi yhdistettynä särmikkääseen kitaransoittoon on täydellisyys:

Huh-huh, varsinainen eeppisyyden huippu. Miksi krock ei ole niin paljon pinnalla kuin kpop? :D Ihan perkeleen hyvältähän korea kuulostaa myös rockissa! Ja kaiken lisäksi korealaiset + soittimet = nam~
Huomatkaa myös miekkosten upea pukeutumistyyli! Olivat herraset sitten missä menossa niin melkein aina on Boy Londonin kuteet päällään, me gusta~ Ja Jung-woon kitara on niin hieno!

Muutenkin on tuo FIRST BRIDGE oikein nautittavaa kuunnella. Lonelyn lisäksi levyn muut biisit ovat todella hyviä. Alkuintro Get Out antaa hyvän kuvan tulevista biiseistä. Lonelya seuraava tired!! (질려!!) on rauhallisempi, mutta ihana ja muistettava biisi. Neljäntenä tuleva biisi No More jää soimaan pahemman kerran päähän, kuitenkin silleen hyvällä tavalla.

Viides biisi EP:llä on remix-versio levyn introbiisistä, ja se on silkkaa täydellisyyttä. Biisissä kuuluvat aivan selvästi kivat dubstep-vaikutteet ja minulle se toi mieleen aussi/britti-yhtye Pendulumin :D

Whihii~ TOXIC on kyllä tosi kiwwa bändi. En malta odottaa sitä päivää, kun he julkaisevat lisää musiikkia!

Seuraavalla kerralla esittelyssä 24K !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti