tiistai 15. tammikuuta 2013

이 날씨, 온기, 스치는 바람까지도 기억이 날까?


Olen ollut 'Baby' vasta pari kuukautta, mutta rakastan B.A.Pia jo nyt. Ennen en pitänyt kyseisestä ryhmästä kovinkaan paljoa, mutta pitkän 'en tykkää'-kauden jälkeen uskalsin viimein katsoa Warriorin kokonaan ja se koitui tuomiokseni. MUTTA SIIS - B.A.P julkaisi tänään uuden sinkun tulevalta minialbumiltaan! Olen aivan kickseissä tästä upeasta viisusta ja sen eeppisestä musiikkivideosta, joten päätin pitkästä aikaa väsätä musiikkivideopostauksen~

  Kuten tiedätte, B.A.P tunnetaan badasseistä hiphop-biiseistään kuten Warrior, Power ja No Mercy, mutta niin myös täysin päinvastaisista söpöistä hölmöilybiiseistä kuten Crash ja Stop It. Mutta tällä kertaa heidän uusin promosinkkunsa Rain Sound (빗소리) ei kuulu oikein kumpaakaan kastiin, vaan se on tunteikas hiphop-balladi. Rain Sound tuo pojista esille taas aivan erilaisen puolen. Sen musiikkivideokin on sellainen visuaalinen taideteos, että tälläisiä tulee vastaan harvoin. Mutta kuvat kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa, joten kuvaspämmi alkakoon. Huomatkaa videon tajuttoman kaunis värimaailma!
Niin kaunis Himchan ;A; ♥


Daehyun on niin söpö ♥ Plus ihana tukka ja vaatteet.
Niin nätti valaistus ja värit ja erityisesti Himchannie!

Siis jos ei vielä selvinnyt niin Himchan on mun bias ♥ Ihana takki~

Suloinen pieni angsti-Zelo tuitui~Minulla ei ikävä kyllä ole Youngjaen dramaattisesta punaisesta huoneesta enempää screenshotteja, mutta katsokaa nyt tätä väriskaalaa!

Enkelit valkoisessa :>

Niin kaunis lavastus ja vaatetus!

Musiikkivideoon on heitetty sekaan mitä näyttävämpiä tehosteita, en kestä tätä upeaa visuaalisuutta :o


Dramaattinen vihreä sade alkaa!

Ihanat värit!


Nämä vitivalkoiset mannekiinit ovat hieman friikkejä o.o
Sitten yhtäkkiä meidän ihania miehiä aletaan ampumaan NOOOUH D:

Miten joku voi olla noin söpö? D:


Tällää uudella sinkulla ei ole pelkästään tajunnanräjäyttävän hieno mv, vaan biisin lyriikatkin ovat hyvin kauniit! Biisin melodiakin on hyvin kaunis, enkä millään osaa kuvitella sen olevan B.A.Pia! Mutta perhanan hyvän biisin menivät julkaisemaan, B.A.P ei sitten koskaan petä!
Mitäs te piditte biisistä? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti