perjantai 25. tammikuuta 2013

Haaste!


TheRandomGirl haastoi minut tekemään unelmahaasteen! Tämä onkin ensimmäinen saamani haaste :)

Ajatus on siis seuraavanlainen:
Nyt mietitään kymmenen asiaa, jotka olisi kiva saavuttaa/tehdä tämän vuoden aikana! Unelmien ei pidä olla mitään liian isoja, mutta ei tavallisiakaan! Ja kyse ei ole mistään uuden vuoden lupauksista, vaan unelmista!
Asiat siis listataan ylös ja toteutetaan pitkin tätä vuotta.
Aina kun toteutat unelmasi, olisi kiva, jos tekisit siitä pienenmuotoisen postauksen :) Tai vaikka kaikki toteutettuasi yksi postaus kaikista kerralla. Pakko ei siis ole, että unelmia on niitä ihan salaisiakin! Mutta olisi kiva seurata unelmien toteutumista!
Haasta kuusi bloggaajaa!

Huhhuh; kymmenen unelmaa, jotka täytyisi toteuttaa tänä vuonna :o Olen aikamoinen laiskiainen ja usein haaveeni ja suunnitelmani eivät koskaan toteudu aloittelemattomuuteni (onko tuo edes sana) takia, joten tämähän haaste on juuri minua varten! Unelmani/haaveeni vuodelle 2013 ovat:

1. Syödä sushia.

Niin, olen varsinainen häpeä ihmiskunnalle, kun en vieläkään ole syönyt sushia. Okei, olen minä kaverini tekemää kurkku-sushia syönyt, mutta haaveeni olisi syödä oikein ravintolasushia tai raakaa kalaa sisältävää sushia! Raaka kala tulee olemaan minulle kyllä aika kova pala nieltäväksi, koska kylmäsavustettukin kala yököttää hieman. Kalaa ja hyvin tuoretta sellaista olen koko elämäni syönyt, mutta tuollaiset puolivalmisteet vai miksi niitä pitäisi kutsua, eivät vieläkään oikein iske...

2. Aloittaa japanin opiskelu.

Hahaa, ainakin tämä pitkäaikainen unelma toteutuu varmasti, sillä lukion ja japanin kielen kurssien aloitus odottavat syksyllä. Hiraganat ja katakanat osaan jotenkin ja sanastoakin vähän, mutta minä olen laiska itseopiskelemaan ja tarvitsen kunnon opiskeluun "motivaatiota" koulun kautta.

3. Opetella koreaa.

Tämä haaste on nyt vähän vaikea toteuttaa, mutta haluaisin kuitenkin oppia koreaa enemmän kuin hangulit. En niitäkään osaa vielä aivan kunnolla, mutta periaatteessa tämän onnistumiseen riittäisi jokin korean kielen opiskeluun tarkoitettu kirja tai vastaava :D

4. Saada mdl-listani katsotut nimikkeet yli sadan.

Yritinhän minä viime vuonnakin saada mal-listani nimikkeet 200:aan, mutta epäonnistuin animen katsomisbuumin lopahdettua, ja hieman yli 20 nimikettä jäi tavoitteesta puuttumaan. Asetin tällä kertaa siis vähän realistisemman tavoitteen, kun mdl-listallani on tällä hetkellä jo 69 katsottua nimikettä. Vähän suurempana haasteena koitan katsoa enemmän draamoja, enkä mennä mistä aita on matalin ja katsoa leffoja. Toisaalta, voisin asettaa eri tavoitteet draamoille ja elokuville...

5. Laihtua ja liikkua enemmän.

No tämä on ainakin mahdoton! Haluaisin laihtua ainakin vaivaiset 5 kiloa ja pysyä tuossa tavoitepainossa edes jonkin aikaa, mutta olen sellainen kermaperse että mahtaako onnistua...

6. Olla sosiaalisempi :'D ✔ ... mahdollisesti?

Olen todella epäsosiaalinen otus. Olen päättänyt kuitenkin kääntää esiin uuden lehden lukiossa ja edes yrittää löytää uusia tuttavuuksia ja olla muutenkin sosiaalisempi :D Vanhoja kamuja tietenkään unohtamatta :) Siis jos edes saan uusia...

7. Lukea enemmän kirjoja.

Ala-asteella luin vielä paljon kirjoja, mutta ikävä kyllä tuo mukava harrastus on vähän jäänyt. Tämän unelman nyt saa toteutettua millä kirjamäärällä tahansa, kun en todellakaan kirjoja enää vapaa-ajalla ehdi lukemaan.

8. Ottaa kaikki irti kesälomasta. //nojaa taisinpa epäonnistua

Viime kesäloma ja kesä muutenkin kului aika paljolti sisätiloissa viileän sään takia, mutta tänä kesänä haluan reissata eri kaupunkeihin ja olla ulkona enemmän. Hesa-reissu on jo suunnitteilla ja Tampereellakin voisi käväistä.

9. Opetella muokkaamaan kuvia.

Myönnän, en todellakaan tajua mitään kuvien muokkaamisesta ja tähänkin mennessä on kwonjie kaikki kuvani muokannut :D Olisi siis jo korkea aika opetella!

10. Saada ainakin 35 lukijaa!

Aloitetaanpa pienestä lol saankohan edes tuota toteutettua eikä laiteta mitään mahdotonta lukua :D Mutta tämän toteutuminen onkin sitten teistä kiinni, rakkaat stalkkerini :)

Olen kamala ja haastan vain kolme hemmoa tekemään tämän haasteen~ Olisin haastanut useammankin, mutta monelle tämä haaste on jo langennut suoritettavaksi, eikä ole mitään järkeä tehdä tätä kahta kertaa :D Niin ja en tiennyt mitä enkuksi bloggaavat olisivat tästä tykänneet :D Kaikki lukijani saavat tämän kuitenkin tehdä!

Haastan: kwonjie, yamachu ja Wamp. !

3 kommenttia:

  1. Iiks! :D Voin niin yhtyä muutamaan noista unelmistas, kirjoja pitäisi lukea taas ja alkaa liikkua, opetella koreaa ja niin edelleen. Täytyy kai tässä itsekin sitten alkaa listailemaan. ((:

    VastaaPoista
  2. Hi, I nominated you: http://mybiggestluve.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista