torstai 28. helmikuuta 2013

Baby let me make a wish, you’re my shooting star

 En pystynyt ihkutukseni lomasta ihkuttamaan (eiku?) B.A.P:in todellista comebackkia postauksen muodossa aiemmin, mutta korjataanpa tilanne. B.A.P:in eeppisen comebackin lisäksi myös NU'EST ja SHINee palasivat mahtavien biisien kera, joten mahdutan nämä kuukauden kuumimmat comebackit kaikki samaan postaukseen. Kaikki kolme comebackkia onnistuivat olemaankin vielä aivan erilaisia!

Aloitetaanpa luonnollisesti B.A.P:ista, joka teki comebackkinsa ensimmäisenä.

ONE SHOT onkin jo varmaan kaikille tullut tutuksi, mutta sanonpa siitä vielä sanasen. Minusta jo B.A.P:in Rain Sound oli (ja on edelleenkin) aivan käsittämättömän hyvä kappale, enkä olisi voinut uskoakaan kuinka mahtava minilevy olisi tulossa. Nimikkobiisi ONE SHOT ja sen musiikkivideo vievät eeppisyyden uusiin sfääreihin ja B.A.P on badassimpi kuin koskaan! Ja se on jo paljon Warriorin rinnalla o_o Puhumattakaan mv'n tarinasta, josta saisi helposti väsättyä elokuvan vaihtoehtoisella lopulla ;A;
Rain Soundin ja ONE SHOTin lisäksi minilevyn kolme muuta kappaletta ovat myös todella hyviä! PUNCH vaati ehkä eniten totuttelua, mutta ennen kaikkea se on hauska kappale. Surullinen COMA on melkein ehkä levyn paras biisi, tai no, oikeastaan en sellaista pysty edes valitsemaan. Viimeinen, muttei vähäisin 0 (ZERO) on sekin todella kaunis ja koukuttava kappale. B.A.P unohti söpöilyt tältä minilevyltä ja keskittyi taas badass-hiphopiin ja tunteekkaampaan R&B'hin.
Kaikki olisi täydellistä, jos vain nyt näkisimme liven, jossa Himchanniekin pääsisi esiintymään ;A;

NU'EST sai jotkut elitistifaninsa ärsyyntymään silloisesta tulevasta comebackistaan, koska tulevan minilevyn nimikkobiisi ei olisikaan koulukiusaamisesta -____- Tai sitten vaan JR'n kohuttu pusukohtaus musiikkivideossa sai fanit hiiltymään (no joo jopa melkein täälläkin o__o) NU'EST on debyytistään asti erottunut muista ryhmistä korostamalla 'Urban Electro' -musiikkityyliään ja rakkauden sijaan kiusaamisesta/syrjinnästä kertovilla kappaleillaan. 여보세요 eli Yeoboseyo -minilevyllä tuo urbaani electro on kyllä vähän unohtunut.

Yeoboseyo on todella ihana kappale, eivätkä electrobiisiä odottaneetkaan voi, tai pikemminkään saa siihen pettyä. Tanssikoreografiakin on tosi hieno! Myös levyn biisit Hello Hello ja Beautiful Solo ovat minusta oikein kivoja.

 SHINee taas palasi värikkäällä ja hauskalla studioalbumilla Chapter 1. Dream Girl - the misconceptions of you. Toisen albuminpuoliskon pitäisi ilmestyä huhtikuussa, kantaen nimeä Chapter 2. Dream Girl - the misconceptions of me.

Minusta Dream Girl on oikein shineemäinen kappale; todella hyvällä tavalla siis. Biisi alkaa ihanasti Minhon Sherlockista tutulla käheällä "Shinee's back" -kuiskauksella. Musiikkivideo on ihanan värikäs ja hauska, ja SHINee onnistui taas keksimään jotain Kpop-ryhmille uutta; käyttämään mikkiständejä hauskasti proppeina.
Albumilla parodioidaan Sherlockia myös heti sen ensimmäisessä biisissä, nimittäin Spoiler alkaa tutulla introlla. Hitchhiking (히치하이킹) jatkaa samoilla linjoilla, ja koko Dream Girl -albumi tuo mieleen viimevuotisen Sherlock-albumin. 

Maaliskuukin tulee olemaan täynnä ihania comebackkeja, mutta MISSÄ PERKELEESSÄ EXO OIKEIN VIIPYY ?! ;A;;;;;; Maaliskuu-huhtikuulle ovat asettaneet comebackkinsa ainakin U-KISS Koreassa ja TVXQ ja Cross Gene Japanissa. SM pistää artistejaan kovaa vauhtia tekemään comebackkeja, luultavasti EXOn comebackkia viivyttäen. EXOn alkuperäiseksi comeback-päivämääräksi oli huhujen mukaan nimetty helmikuun 30. päivä. Ja kaikista ironisinta on se, että HELMIKUUSSA ON VAIN 28 PÄIVÄÄ. Ehkä TWO MOONS'in lyriikat ovat totta: "-- so we never come back~" Uusimpien uutisten mukaan EXO:n comebackbiisi WOLF olisi vuotanut nettiin, mutta minä en ainakaan mitään epävirallista aio kuunnella, odotan kiltisti virallista teaseria tai musiikkivideota.

Cross Genen japanisinkun musiikkivideo julkaistiinkin jo eilen, mutta virallinen japanidebyytti ja sinkun julkaisupäivä ovat 13. maaliskuuta. Shooting Star on kyllä aivan ihana biisi, en kestä ;A;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti