lauantai 16. helmikuuta 2013

Kpopin piilotetut tähdet, osa 7: Tasty

Jo seitsemäs osa menossa! Tällä kertaa tähtemme on...

Tasty (테이스티)

Soryong ja Daeryong.

Tasty (2wins) debytoi elokuussa 2012 Woollim Entertainmentin alaisuudessa. Kiinalais-korealaiset -88-syntyneet identtiset (?) kaksoset Jung Soryong ja Jung Daeryong ovat entisiä JYP Entertainmentin harjoittelijoita ja taustatanssijoita vuodesta 2007 vuoteen 2009 asti. Aiemmin heidät on tuntenut nimellä Dragon Twins (Big D ja Lil D). Debytoidessaan heidät dubattiin mahtipontisesti 'Asia's No.1 Performance Duo'ksi.

Soryong ja Daeryong ovat syntyneet Kiinassa. He ovat asuneet jonkin aikaa myös New Yorkissa ja osaavat puhua niin kiinaa, koreaa kuin englantiakin. Nyt he asuvat kuulemma Infiniten entisessä dormissa.

Tastyn debyyttimusiikkivideossa You know me (너 나 알아) näkee kyllä kaksosten tanssijataustan. Soryong ja Daeryong kyllä ansaitsevat oman debyyttinsä, sillä olisihan se ollut sääli jos he olisivat jääneet pelkiksi taustatanssijoiksi. Kaksoset ovat vielä vanhempiakin kuin tuo keskimääräisen 'debyytti-ikäisiä', kun nyt yhä enemmän jopa 15~16 -vuotiaita laulajia debytoi. Kaksoset täyttävät tässä kuussa 25 vuotta, mutta ovat silti yhtiökuppaninsa Infiniten hoobaeita (vai miten tuo sana taipuukin), vähän söpöä~.

Alunperin en edes ajatellut tehdä Tastysta esittelyä, kun ajattelin sen jo olevan niin tunnettu. Yllätyin kuitenkin huomatessani You know men musiikkivideon 'vähäiset' katsontakerrat.

You know me on todella koukuttava kappale ja sen tanssikoreografia vasta hieno onkin! Noin 'pienillä' liikkeillä saatu aikaan tosi eeppinen ja erikoinen tanssi. Odotan innolla Tastyn comebackkia! Tastylta ei siis todellakaan ole vielä tullut kuin vain yksi musiikkivideo, joten tässäpä sitten ylicool live-esitys You know mesta.

Ja ihan loppuun heitän vielä tämän JYP'in musiikkivideon Kiss, jossa kaksoset voi bongata taustatanssijoina. Kannattaa kuunnella kuitenkin myös kaksosten debyyttilevyn Spectrumin kaksi muuta biisiä, SOLO ja BUSTER.

Seuraavan postauksen ryhmä on myös debytoinut viime vuonna, mutta ihastuin heihin vasta tämän vuoden alussa, kiitos erikoisen comeback-biisin ja varsinkin sen musiikkivideon ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti