lauantai 16. maaliskuuta 2013

넌 아직 그 자리에

parempi myöhään kuin ei milloinkaan köhköh.
Ah, U-KISS teki paluun jälleen viime viikolla, oikein studioalbumin kera! Enpä ole U-KISSiä moneen kertaan blogissani ihkuttanutkaan (vai olenko edes koskaan :----D), mutta U-KISS on mulle tosi tärkeä. U-KISS oli yksi mun ensimmäisistä kuuntelemisista bändeistä, kun K-popin löysin. Mutta eipä sen enempää mun historiastani U-KISSin kanssa, sillä meitä kaikkia kiinnostaa enemmän heidän tuore comebackkinsa :-----D
AJ'kin palasi viimein! U-KISS ei ollut kunnon U-KISS AJ:n ollessa opiskelemassa, mutta nyt ovat kaikki seitsemän jäsentä taas koolla~ Tässä siis levyn title track Standing Still, tietenkin uunituoreelta albumilta on Collage.

Kun musiikkivideosta oli mennyt vasta muutama sekunti, olin jo aivan kickseissä kuinka cool se oli! Mikä ensimmäisenä pisti silmään oli Hoonin blondi tukka. Olin jo niin tottunut ja tykästynyt söpöliinimme suklaanruskeaan tukkaan, mutta Hoonhan näyttää kuumalta myös blondina! Me gusta x3 Hoonin violetinpinkki kuontalo albumin photobook-kuvauksissa oli myös ihana :) Kutreista puheenolleen, rakastuin myös Elin uuteen tyyliin *o* Äh, ihan sama, kaikki oli tosi komeita!

Rakastan myös noitten vaatteita tässä musiikkivideossa. Jotenkin samantyylinen meininki kuin ALONEssa. :3 Ja toi tanssi! Koreografia on kuin Kevinille luotu XD Ainoa 'negatiivinen' asia musiikkivideossa oli kyllä toi ihan random nainen. Miksi vihreät silmät...?

Ensin olin vähän ennakkoluuloinen ettei U-KISSin kolmas studioalbumi menestyisi, kun onhan noita comebackkeja ollut jo useita kuluneen vuoden aikana tosi monta ja miten tämä niistä eroaisi edukseen. Mutta huoleni haihtuivat ilmaan, kun pääsin kuuntelemaan Collagea, joka kuulosti aivan mahtavalta ja ennen kaikkea todella u-kissmäiseltä :) Levy on minusta rakennettu aika samantyylisellä tavalla kuin mahtava 2. studioalbumi Neverland. Levyltä löytyy Standing Still'in lisäksi energisiä ja hauskoja pop-biisejä ja balladejakin. Mieleenpainuvimpia biisejä levyltä ovat ainakin 숨도 못 쉬어 (sumdo mot swieo) eli Can't Breathe, AJ'n ja Elin duetto Party All the Time, Sweety Girl ja 사랑하니까 (saranghanikka) eli Cause I Love You. Todella hieno levy! :)
Ja sitten vaan Infiniten comebackkia odottamaan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti