sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

EXO First Anniversary

En yleensä jaksa harrastella tämmöisiä postauksia, mutta nyt on kyseessä EXO. Tämä 12-jäseninen über gay poikaryhmä on niiiiiiin suuri osa mun elämääni, niin miten voisin ohittaa tämän päivän?
Siis minä olen kyllä malliesimerkki siitä, että älkää perkele koskaan ajatelko, että ette tykkää jostain bändistä/ryhmästä, koska te niin tulette tykkäämään siitä. Ihan sama kuinka kauan siihen menee, mutta se tulee tapahtumaan joskus. Älkää vaan dissatko jotain debytoivaa ryhmää tai laulajaa tai mitään, koska se kolahtaa sitten omaan nilkkaan. Luojan kiitos en minusta ehtinyt haukkumaan EXO:a huonoksi, mutta minä en siis EXO:sta tykännyt aluksi (kuten en myöskään B.A.P:ista, Big Bangista, Boyfriendista...), koska olin ja olen tunnollinen E.L.F, ja ajattelin vain, että "SM kokoaa 12-jäsenisen ryhmän vain ja ainoastaan piilotellakseen ja laiminlyödäkseen Super Junioria edelleen". Luojan kiitos siskoni oli innoissaan EXO:sta ja pikkuhiljaa aloin mäkin kiinnostumaan siitä. EXO ei kuulemma ollut SM'in odottama menestys, mutta oi kyllä EXO minun elämäni ainakin muutti!
 Tasan vuosi sitten EXO piti debyyttishowcasensa Koreassa. EXO on ollut todella ahkera koko vuoden ajan, vaikkei comebackista ole vieläkään virallista tietoa. Uskoisin sen kuitenkin pian koittavan, ovathan EXO:n jäsenetkin jo kuukausia vihjanneet tulevasta studioalbumista ja pyytäneet odottamaan kärsivällisesti. EXO:n jäsenien hiusvärit ovat myös vaihtuneet erityisen tiheään tahtiin viimeaikoina, ja toivon sen tarkoittavan musiikkivideon kuvaamista x3
EXO on silkkaa täydellisyyttä. EXO:n debyytti-EP on yksi parhaista levyistä mitä olen ikinä kuunnellut ja niiden biisien kuuntelu ja musiikkivideoiden katsominen uudelleen ja uudelleen vain lisää rakkauttani EXO:a kohtaan. Ja EXO:n lavaesiintymiset saavat minut suurinpiirtein hyppimään kattoon. Pidän myös todella paljon EXO:n supervoima-teemasta, ja toivon että sitä käytetään vielä tulevaisuudessakin.

Rakastan EXO:n jokaista jäsentä. Rakastan lyhyttä ja suloista appaamme Suhoa, joka monen vuoden uurastuksen jälkeen sai viisi ihanaa poikaa holhotakseen. Rakastan aina niin suloista D.O:ta, jonka silmät ovat luonnottoman suuret ja pelästyneen näköiset, ja jota haluaisi vain halata. Rakastan pitkää ja vaaleaa menninkäistämme Chanyeolia, jonka ainainen hymy on yksi kauneimpia asioita maailmassa ja ääni silkkaa pornoa. Rakastan pientä söpöä Baekhyunia ja tämän voimakasta lauluääntä sekä hauskaa luonnetta. Rakastan tanssia koko sydämestään rakastavaa Kaita, jolla on komeat kasvot ja joka on silti ujo. Rakastan ylikuumaa maknaeta Sehunia, jonka lisp vain tekee hänestä vielä suloisemman. Rakastan luonnottoman pitkää ja komeaa Krisiä, ryhmän kielitaituria, joka rakastaa fanejaan niin paljon. Rakastan halittavaa ja hymyileväistä pientä Xiuminia, jonka ei ikinä uskoisi olevan porukan vanhin. Rakastan hajamielistä Layta ja tämän maailman söpöimpiä hymykuoppia. Rakastan kaunista keijukaista nimeltä Luhan, jonka ei ikinä uskoisi olevan niin vanha. Rakastan iloista ja nauravaista Cheniä ja tämän hymyileviä kasvoja sekä vahvaa luonnetta. Ja rakastan niin paljon Taoa, EXO:n omaa nuorta kungfumestaria, joka näyttää pandalta ja jonka haluaisin miehekseni. Mutta ennenkaikkea rakastan EXO:a ryhmänä. WE are ONE!
Tämä kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta EXO tekee minut välillä niin iloiseki, että tuntuu kuin sydän pakahtuisi :'D En tiedä, miten tulen selviämään EXO:n comebackista kuolematta onnesta.
Nyt aloitankin vuosipäivän kunniaksi EXO:n teaseri- musiikkivideo-, ja live-maratonin. Tämän päivän pyhitän EXO:lle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti