tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kpopin piilotetut tähdet, osa 8: VIXX

Tämän postauksen ryhmään rakastuin heidän tämänvuotisen comebackkinsa ansiosta, ja hyvä että rakastuinkin! Kyseessä kun on tosi mielenkiintoinen ja värikäs ryhmä, ja se on tietenkin...

VIXX (빅스)

Ravi, Ken, Leo, Hongbin, N ja Hyuk.
VIXX on toukokuussa 2012 debytoinut Jellyfish Entertainmentin kuusijäseninen poikabändi. Nimi on lyhenne sanoista "Voice, Visual, Value in Exelsis". Mitä se nyt sitten meinaakaan :D VIXX'in jäsenet valikoitiin kymmenestä ehdokkaasta MyIdol-ohjelman kautta. Ryhmän faniklubin nimi on ST★RLIGHT ja VIXX'in ylicool tunnusrobotti tunnetaan nimellä ROVIX.

Ryhmän vanhin jäsen ja liideri on N. Vanhuusjärjestyksessä seuraavat jäsenet ovat Leo, Ken, Ravi, Hongbin ja nuorin jäsen on Hyuk. VIXX tunnetaan pitkistä jäsenistään, nimittäin kaikki herrat ovat vähintään 180cm pitkiä. Jo ennen debyyttiään monet jäsenistä esiintyivät yhtiökumppaneidensa Seo In-gukin ja Brian Joon musiikkivideoissa, ja myöhemmin myös Jellyfish Entertaimentin joulumusiikkivideossa Because It's Christmas.

Tässäpä VIXX'in debyyttibiisi Super Hero:

En kuunnellut VIXX'iä vielä näihin aikoihin, mutta rehellisesti sanottuna tuskin olisin edes kummemmin ryhmään ihastunutkaan pelkästään tämän biisin takia. Musiikkivideo on todella kiva, mutta biisi ehkä hieman tylsä. Puhumattakaan tuosta Ravin rap-osuudesta, kun eihän miehen ääntä meinaa edes kuulla. .__. Mutta muuten tykkään tästäkin.
Ryhmän ensimmäinen comeback oli elokuussa, ja silloin VIXX julkaisi menestyneen sinkkunsa Rock Ur Body.

Miten ihana ja piristävä biisi! En vielä tämän biisinkään ilmestyttyä kuunnellut VIXX'iä, mutta biisin olin kyllä monet kerrat kuullut tuolta seinän toiselta puolelta, siskoni huoneesta. Biisi kuulosti ihan kivalta, vaikken vaivautunut edes mv'tä katsomaan. Rock Ur Bodyn katsoin ja rakastuin siihen vasta ryhmän viimeisimmän sinkun, eli On and Onin jälkeen.

On and On (다칠 준비가 돼 있어 "I'm Ready to Get Hurt") kyllä räjäytti pankin monessakin mielessä. Katsoin sen musiikkivideon aamulla pimeässä linkassa pari tuntia sen julkaisun jälkeen, ja se oli ensimmäinen kokonaan näkemäni VIXX'in musiikkivideo. Se on hyvin erilainen verrattuna ryhmän kahteen aiempaan mv'seen, mutta minusta se on ylivoimaisesti paras. Kaikki jäsenet ovat niin seksikkäitä upeissä puvuissaan, friikeissä piilolinsseissään ja eyelinereissään. Puhumattakaan uskomattoman coolista tanssikoreografiasta! "I need therapy" ja ne Michael Jacksonin tanssiliikkeitä muistuttavat keikutukset kyllä kruunaavat tämän eeppisyyden ilmentymän, ja vaikka biisi on julkaistu jo tammikuussa, kuuluu tämä ehdottomasti kuluvan vuoden muistettavimpiin ja parhaisiin comebackkeihin. Biisi on todella koukuttava eikä sitä voi lakata kuuntelemasta!

Yhdeksännessä postauksessa esittelen teille myös viime vuonna debytoineen, 'macho idoleina' tunnetun poikaryhmän! Arvaatteko minkä? ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti