sunnuntai 19. toukokuuta 2013

ASDFGHJKL 3

Hyvää iltaa jälleen Exo-kuulumisien parista! Nyt on taas aika koota yhteen uusimmat teaserikuvat ja kuumimmat juorut näiden kahden päivän ajalta. :D // Anteeksi taas kauheasti ne rakkaat lukijani, joita ei tämä Exon fanityttöily kiinnosta TAT

Exon 'salaperäiset' kuvat herättävät edelleen niin paljon salapoliisitason päätelmiä ja spekulointia niiden piilotetuista vihjeistä, että alkaa jo ihan naurattaa, voisiko SM todella olla niin fiksu.
omg ootte übersöpöi XD
 Mustavalkoisille kuvillekin on keksitty jo selitys. Kuulemma joku fani huomasi tuota ylempää kuvaa editoidessaan tummempia läiskiä jäsenten vaatteista, jotka viittaisivat vereen. Siitä vedettiin sitten sellaisia johtopäätöksiä, että Exon jäsenten vaatteet olisivat kuvissa oikeasti veressä, mutta mustavalkoisuus peittäisi ne... Jaa-a, onkohan noin?
i see Seho
 Niin nuo ylemmät kuvat julkaistiin siis eilen. Tänään SM julkaisi jäsenten yksittäiskuvat muutama jäsen kerrallaan parin tunnin välein. Jos SM jatkaa samaan malliin, niin Exon comebackia odotellessa ei todellakaan tule tylsää. Videoteaserikin voi tulla varmaan ihan koska vain. Mutta niin, ne kuvat. UGH ♥
Kain tukka kaipaa vieläkin totuttelua XD Ja Chanyeol on söpö niin ku aina.
Ei ihme, että Baekhyun näyttää noin pelästyneeltä, kun Kyungsoo uhkaa tuolilla XD
Suhosta ei tiedä onko se pukemassa vai riisumassa. Sehunin tukka on upean näköinen!
Kris vain chillailee ja Chen nukkuu kuin prinsessa Ruusunen.
Layllekin pukeminen näyttää tuottavan hankaluuksia ja Luhanilla menee lujaa. Hienot pärstät tuolla seinällä!
Xiuminilla on ihan omat bailut, mutta Tao näyttää yhtä kuumalta kuin aina.
 Sitten niistä huhuista. Taiwanilaisen sanomalehden mukaan Exo tulisi ehkä esittämään uuden kappaleensa Taiwanissa Happy Kpop Concertissa jo 26. päivä. JOS TÄMÄ ON TOTTA, SAAN EHKÄ PARHAAN SYNTTÄRILAHJAN IKINÄ. Muuten Exon comeback showcasen sanotaan olevan 29. päivänä ja että showcasen juontajana toimisi SHINeen Onew. 30. päivänä olisi sitten Exon ensimmäinen comeback-live M!Countdownissa. Studioalbumin huhutaan ilmestyvän kauppoihin 1. kesäkuuta.

K:n ja M:n YouTube-kanavien ulkoasut ja kuvakkeetkin on päivitetty, eli ne ovat valmiina julkaisemaan teaserit ;D Eikun sitten taas vaan odottelemaan, mitä huominen ja tuleva tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti