tiistai 28. toukokuuta 2013

ASDFGHJKL 6

Sori, vielä vaan tää yksi postaus, lupaan sen XD tai no, katsotaan nyt...

Exolta tuli siis vielä toiset videoteaserit, niin kuin aavistelinkin mutta ehdin jo luopua ideasta liian aikaisin lol. JA OMFG NE NÄYTTÄÄ LIIAN UPEILTA. Tuleva musiikkivideo uhmaa SMENTille muovautunutta kaavaa: siinä on juoni. Tai tarina tai miksi sitä nyt haluaa kutsua. Yleensä SM'in ryhmien musiikkivideoissa on pelkkää tanssia, mutta Wolfin mv:ssä lukuisien tanssihuoneiden ohella näyttää olevan myös jokin sydäntä riipaiseva tarina koulupojista ja niiden tappeluista ja bromanssista. Kuin fanfic olisi herännyt eloon.


Saisiko saman draamasarjana, kiitos?

 Se oli totta. Kai pussasi tyttöä. Noouuh oAo
 Musiikkivideosta saa kyllä sellaiset Crows Zero -fiilikset, että... oAo Sen tarina vaikuttaa kyllä miljoona kertaa tuskallise jännemmältä. Plus ihmissudet XD Mutta pääasia on se, että Exon jäsenet näyttävät todella kuumilta koulupuvuissaan asdfghjklmnbvghsj.
En kyllä odottanut tällaista! oh my god. Draamaversio musiikkivideosta julkaistaan kuulemma huomenna ja tanssiversio ylihuomenna. Draamaversio omfg ;;;;;;;;A;;;;;;; Tanssiversiosta puheenollen, koreografia näyttää nyt vieläkin hauskemmalta ja hienommalta! Se on varmasti vaatinut paljon harjoittelua.

Harmi vain, kun jotkut pilaavat viime hetken odotukset levittämällä vuotaneita biisejä sun muita. Todella tyhmää. Kaikki odotus vain valuu hukkaan. Me ollaan odotettu jo kolmetoista kuukautta. Kyllä me pari päivää kestetään.

Voi luoja, Exon comeback on ihan nurkan takana. *hengittelee syvään* ಥ_ಥ
PIAN. AIVAN PIAN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti