perjantai 31. toukokuuta 2013

ne muut ja EXON COMEBACK

Toukokuun ensimmäisen comebackin teki Younha. Younhan uusi minialbumi kantaa nimeä Just Listen ja ilmestyi 1. toukokuuta.

 Musiikkivideo kappaleelle 우리가 헤어진 진짜 이유 (uriga heeojin jinjja iyu) eli The Real Reason Why We Broke Up julkaistiin 1.5. Sen musiikkivideossa Younhan rinnalla näyttelee iki-ihana Park Ki-woong. Pidän kappaleesta todella paljon, koska se ei ole liian hidastempoinen.
Ennen levyn ilmestymistä Younha julkaisi musiikkivideon myös kappaleelle 아니야 (aniya), joka tunnetaan englanniksi nimillä It's Not Like That tai Unacceptable. Näiden kahden biisin lisäksi levyllä on viisi muuta kappaletta. Sanotaan niistä nyt sen verran, että ainakin Fireworks on minun mieleeni.

 Kauan odotetun comebackin teki 6. päivänä 2PM. Kyseinen ryhmä ei ole koskaan ollut minulle mikää suuri juttu, joten minkäänlaisia odotuksia ei ainakaan ollut. 2PM julkaisi studioalbumin Grown, jolta löytyy kaksi lead trackkia, kappaleet 이 노래를 듣고 돌아와 (i noraereul deutgo dorawa) eli englanniksi Comeback When You Hear This Song ja 하.니.뿐. (Ha. Ni. Ppun.), englanniksi A.D.T.O.Y (All Day I Think Of You). 이 노래를 듣고 돌아와 julkaistiin ensin 6. päivänä, mutta 하.니.뿐. sai musiikkivideon vasta 11. päivänä.

 이 노래를 듣고 돌아와 on ihanan symppis biisi, vaikka sen sanat ovatkin ehkä vähän surulliset. Biisin tanssi on kuitenkin aivan liian söpö. Tykkään erityisesti tuosta rappusilla tanssimisesta. Ja koska olen muutenkin aika täynnä jo tylsissä huoneissa tanssimista, on tämän mv:n katto virkistävää vaihtelua. Ja plussaa vielä seven deadly sins -aiheesta, koska se jaksaa aina olla yhtä mielenkiintoinen teema.
Nah, 하.니.뿐. ei vielä ole oikein iskenyt, joten en osaa siitä mitään sanoakaan.

 Myös 6. päivänä paluun teki B1A4, niin kuin oli mainostanutkin ja söpömpänä kuin koskaan. B1A4:lla on paljon ihanan iloisia biisejä, jotka saavat mut hymyilemään kuin idiootti, ja 이게 무슨 일이야 (ige museun iliya) eli What's Happening? todellakin on sellainen.

 Rakastan B1A4:ia niin paljon! Viimevuotinen 걸어 본다 (Tried to Walk) on aivan täydellinen kappale, mutta kyllä B1A4 on söpöimmillään kun on kyse hölmön iloisesta musiikista. 이게 무슨 일이야 on niin koukuttava kappale, etten voi olla toistamatta sitä uudelleen ja uudelleen ;A; Rakastan kertosäettä! Ja alkua ja loppua, koska Jinyoungin puherepliikit on vain piste i:n päälle, ugh, en kestä. Ja musiikkivideokin on aivan täydellinen biisin nimeen nähden! Rakastan tuota koreografiaa niin paljon! Koko biisi on vaan niin ASDFGHjklölkjhgfdsajdsdyerujnd oAo
 Ai niin, onhan minilevyllä muitakin hyviä biisejä, kuten Yesterday, jota B1A4 esittää musiikkiohjelmissa title trackin lisäksi. Mutta niin siis. Tämä on ehdottomasti kuukauden 2. paras comeback.

'Brown Eyed Boys'iksi alun perin nimetty Nega Networkin ensimmäinen poikaryhmä LC9 kiinnitti ensin huomioni surullisen epähemaisevilla teaser-kuvilla jäsenistä. Kuultuani ja nähtyäni ryhmän debyyttikappaleen olin kuitenkin myyty. LC9 debytoi kappaleella MaMa Beat ja minilevyllä Skirmish. Mv Mama Beatille julkaistiin 8. päivä. Mukana fiittaa Ga-in.

 Aijai, en saisi minäkään tätä videota katsoa kun on K-19.
 Pakko sanoa, että aivan hemmetin hyvä biisi tuo MaMa Beat. Musiikkivideosta tuli ensimmäisenä mileen B.A.P:in Warrior, mikä ei silleen ole yhtään huono asia, kun Warriorkin on ihan hemmetin cool. Musiikkivideossa ei ole ollenkaan minkäänlaista 'tanssihuonetta' tai lähikuvaa laulavista jäsenistä, vaan se on kuin 'draama-versio'. Biisin löytyy kyllä hauska tanssikin, jonka voi nähdä myöhemmin julkaistussa tanssiversiossa.
 
Shinhwaan tutustuin viime vuonna, kun tämä legendaarinen ryhmä teki comebackin kahden vuoden tauon jälkeen. Rakastuin Venukseen ja Shinhwa kyllä todisti minullekin, että kolmekymppisetkin jaksavat vielä tanssia ja laulaa yhtä hyvin kuin kymmenen vuotta nuoremmat. Ja Shinhwa palasi eeppisesti jälleen. Shinhwa julkaisi sooloraitansa This Loven musiikkivideon 15. päivänä ja studioalbumin The Classic 16. päivänä. Musiikkivideossa mukana japanilainen näyttelijätär Fujii Mina.

Kyllä leuka loksahti alas tätä musiikivideota katsellessa! Koreografia olisi ollut ihan tarpeeksi... mielenkiintoinen ilman noita taustatanssijoitakin... jotka olivat miehiä omg gay XD En yhtään ihmettele, että Shinhwaa pidetään yhtenä parhaista tanssijaryhmistä. Ja This Love on loistava kappale! Rakastan sen sanoja! Se on kyllä aika jenkkityylinen, mutta ei silleen huonolla tavalla. Tämän voisi kuvitella soivan vaikka radiossa XD

VIXX teki jo toisen comebackinsa tämän vuoden puolella 20. päivänä. On and Onin vampyyriteema vaihtui nyt Dr. Jekyll ja Mr. Hyde -inspiroituneisiin demoneihin. VIXXin ensimmäisen minialbumin title track on siis hyde.

Ensimmäisellä kuuntelukerralla biisi ei kuulostanut niiiiiin ihmeelliseltä, mutta heti toisella kerralla rakastin sitä. Tanssin koreografia on taas aivan upea ja VIXX vetää jälleen todella mahtavia live-esityksiä. hyde-levyltä voisin mainita vielä kivan biisin nimeltä 어둠 속을 밝혀줘 (eodum sogeul balghyeojweo), joka englanniksi taipuu Light Up the Darkness.

Ja nyt päästäänkin asiaan. EXO on oikeastaan mun koko elämä, joten tää comeback on mulle tosi_iso_juttu. (Niin kuin ootte voineet luultavasti päätellä noista mun ASDFGHJKL-postauksista.) Mutta siis. EXO. Wolfin musiikkivideo julkaistiin 30. päivä, ja samana päivänä Exo teki eeppisen comebackinsa M!Countdownissa (x).


 KUOLIN. Rakastan tätä <3 Pelkäsin vähän, etten pitäisi Wolfista niin paljon, mutta onneksi pelkoni osoittautui turhaksi. Wolf on niin hyvä! XD Tykkään nykyään paljon jopa siitä saranghaeyo-kohdasta :----D Musiikkivideo on tosi tyylikäs (paitsi kököt animoidut sudet XD) ja SMENTille tyypillisesti tanssiin keskittynyt. Jäsenten vaatetus on sellainen, mitä nyt SM:iltä voi odottaa XD Todella upeita vaatekokonaisuuksia, vaikkakin jotkin ovat hyvin... mielenkiintoisia. Pakko ihkuttaa vielä Taon punaista luomiväriä. OHMYFUCKINGGOD miten luomiväri voi näyttää noin kuumalta miehellä \\\*A*/// Nyt vain odotellaan sitä übereeppisen näköistä draamaversiota.
 Wolf on minusta jännä biisi. Se yhdistelee niin montaa erilaista musiikkityyliä ja kohtaa, ja jaksaa siksi olla joka kuuntelukerralla yhtä kiinnostava. Biisin sanoituksista sanoisin ainakin, että korean kieliset sanat on oikeasti aika... ugh, sanotaanko oudot? Kiinaversion sanoista tykkään paljon enemmän XD Niissä ei ainakaan lauleta juustosta.

 EXO:n iskulause "We Are One" pitää viimein paikkansa! Ainakin Wolfin perusteella. Kummassakin Wolfin versiossa on siis mukana kaikki 12 jäsentä, eli K:n pojat on pistetty laulamaan myös kiinaa ja samoin M:n pojat koreaa. Rakastan erityisesti sitä alun kohtaa, jossa Chanyeol räppää kiinaksi ;A; 3. päivänä ilmestyvällä levyllä Wolfista löytyy näiden kahden version lisäksi vielä M:n kiinaversio ja K:n koreaversio, miksi lie. Muut levyjen kappaleet on laulettu tutulla K:n ja M:n jaottelulla. Siis kaikki tän levyn kappaleista ansaitsisi musiikkivideot ;A;

Unohdin aivan varmasti jonkun comebackin. CL:n soolodebyytistä en nyt osaa oikein sanoa mitään, vaikka 나쁜 기집애 -biisin mv on ihan hieno, ei biisi itsessään ole oikein minun mieleeni XD.

//ohmygod. huomenna loppuu peruskoulu. siis täh. oon suorittanu oppivelvollisuuteni. yheksän fucking vuotta koulua. voi luoja. mä niiiiiiiin tuun pettymään huomenna mun todistukseen. mul on siellä ainaki kaks kasia ㅠ_ㅠ toivottavasti mun keskiarvo ei olis kauheesti laskenu siitä 9,4:stä D: mut en kumminkaan saa stipendiä byhyyy. en kestä miks mun pitää olla näin kilpailunhaluinen ja sukkaan silti niin pahasti koulus. ANGST kaipa mua myös tää koulun loppuminenkin vähän harmittaa.

 //EDIT: WHAT THE FUCK keskiarvoni nousi 9,5:een ja sain kolme FUCKING stipendiä D: plus Porin murre -kirjan. en kyllä niitä olis ansainnu enkä TODELLAKAAN mun matikan numeroa. -____- olen oikeasti tajuttoman surkea tapaus matikassa, mutta mun luokanvalvoja antoi mulle kympin D: hei come ooooon en suurin piirtein muista vieläkään kasin kertotaulua. nyt mua harmittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti