sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

나는 지쳐가 나 혼자서만 꿈을 꾸고 있나봐

 Heippa hei, nyt on taas vuorossa katsastus kuluneen kuukauden uusiin julkaisuihin C: Pitemmittä puheitta, siirrytään suoraan asiaan.

 MBLAQ ei koskaan ole iskenyt minuun kummemmin, mutta 4. päivänä julkaistun Sexy Beat -EP:n Smoky Girl osoittautui ihan hyväksi kappaleeksi, joskin lämpesin sille aika hitaasti.

 Nyt kun olen katsonut Nail Shop Parisin, on outoa nähdä Thunder laulamassa. Varsinkin, kun enhän minä ole MBLAQ:ta koskaan pahemmin fanittanut. Mutta joo, musiikkivideo on ihan kiva, mutta taas - miksi joku random länsimaalainen nainen? -___-

 Universal Music Korean uusi viisihenkinen poikaryhmä Boys Republic (소년공화국, sonyeon gonghwaguk) julkasi 전화해 집에 -nimisen debyyttimusiikkivideonsa 4. päivänä ja singlen 5. päivänä.
  전화해 집에 eli jeonhwahae jibe kääntyisi suomeksi kyllä 'soita kotiin', mutta englannin kieliseksi nimekseen biisi on saanut 'Party Rock', joka kyllä hyvin kuvaa kappaleen tyyliä. Boys Republicissa on kyllä ainesta, mutta autotunea olisi tässä kappaleessa voinut olla hieeeman vähemmän. Mutta musiikkivideo on todella kiva ja värikäs^^

 Super Junior-M:stä tutuksi tullut Henry aloitti viimein ansaitun soolo-uransa, kun hänen debyyttiminialbuminsa Trap julkaistiin 7. kesäkuuta. Henry on SM Entertainmentin ensimmäinen miessoololaulaja kolmeentoista vuoteen. Ja minialbumin title track on siis Trap, ja siinä Henryn rinnalla mukana fiittaavat kollegat Kyuhyun ja Taemin - varsinainen maknae-trio XD

 Mä itse pidän tosi paljon tästä Henryn biisistä. Sen sanat ovat niin kivat, ja Trapin mukana on helppo laulaa. Tykkään sen pelkistetystä rytmistä. Trapista ja eritoten koko minialbumista käy hyvin ilmi, kuinka moniosaaja Henry on - Henry osaa laulaa, räpätä, tanssia ja soittaa pianoa - unohtamatta tietenkään laulukieli koreaa, jota Henry osaa sujuvasti äidinkielensä englannin ja mandariinikiinan lisäksi. Henry osaa pianon lisäksi soittaa myös viulua ja kitaraa, tanssia useita eri tanssityylejä ja beatboxata, jne, jne.
 Trapin lisäksi tykkään tosi paljon minilevyn kaikista biiseistä, mutta 1-4-3 (I Love You) on se, joka jäi parhaiten mieleen.

 LEDApple julkaisi minilevynsä Bad Boys (배드 보이즈) title trackin musiikkivideon 16. päivänä ja itse albumin seuraavana päivänä. Ikävä kyllä tämän minulle rakkaan bändin comeback jätti minut aivan kylmäksi. Mukana featuroimassa Kang Ye-bin.

 Yhyy, oikein inhottaa, kun tämä comeback ei iskenyt muhun. Minä olen yleensä aina se, joka on aina innostunut erilaisista comebackeista, mistä muut eivät tunnu ainakaan aluksi pitävän. Mutta tällä kertaa kävi toisin. Bad Boys - niin kappale kuin koko minialbumikin - oli pettymys. Minusta LEDApplen paras kappale on edelleen 어쩌다 마주친, ja tykkäisin, jos LEDApple tekisi taas sen tyylistä musiikkia. Run to You ja 바람아 불어라 olivat vielä todella hyviä kappaleita, mutta tämä. .__. Nooh, toivotaan, että seuraava comeback iskisi paremmin.

 Roy Kim julkaisi debyyttiminialbuminsa Love Love Love 24. päivänä. Huhtikuussa maistiaisena tulevasta julkaistu 봄봄봄 oli ylisöpö, ja samoilla linjoilla jatkaa myös Love Love Love.

 Roy Kimin minialbumi ei todellakaan ollut pettymys. Roy erottuu todellakin edukseen muista K-pop artisteita ja ryhmistä jo country ja folk -musiikkityylillään, mutta mikä todella saa Royn erottumaan massasta ja tekee kunniaa tälle rookie-laulajalle, on se, että jokainen Love Love Love -levyn yhdeksästä raidasta on hänen itse kirjoittamiansa ja säveltämiänsä. Roy ehti kohdata skandaalinpoikasen jos toisenkin Bom Bom Bomin jälkeen, mutta nuoren miehen kasvavaa suosiota ei sitten estä mikään.

 Koreassa on yleistä, että idolit jossain vaiheessa uraansa kokeilevat näyttelemistä ja näyttelijät laulamista. Näin teki myös rakastettu näyttelijä Lee Min-ho julkaistessaan seitsenraitaisen My Everything -nimisen minialbumin 24. päivänä.

 Mikä tekee tästä kuitenkin aivan erilaisen kokeilun, on se, ettei Lee Min-ho tehnyt sitä rahan tai kuuluisuuden takia - kumpaakin hänellä on varmaan jo ihan tarpeeksi - hän teki sen faneilleen Minozeille. Kaikki Lee Min-hon fanit tietävät sen, ja itse herrakin on näin sanonut, ettei hän ole kummoinen laulaja eikä haaveile laulajan urasta. Tämä on siis vilpittömintä rakkautta, mitä näyttelijä voi faneilleen antaa. Itse neljä Lee Min-hon draamaa katsoneena, nähdessäni Min-hon tuossa Love Motionin musiikkivideossa lavalla noissa vaatteissa, en voinut kuin hymyillä. Taisin rakastua ♥
P.S. Lee Min-hon faneille tulossa pian jotain kivaa ;)

 B.A.P on tekemässä taas comebackkia, ja oikein suurta sellaista. B.A.P ei aio tyytyä vain yhteen tai kahteen musiikkivideoon, vaan he julkaisevat yhteensä kolme mv'tä! Vau! Ensimmäinen julkaistiin alkupalana jo 27. päivä, mutta seuraavien julkaisusta ei vielä ole tietoa. B.A.P on ehtinyt yllättää tässä vähän yli vuoden varrella jo useilla erilaisilla tyyleillä, joten en olisi uskonut ryhmän pääsevän yllättämään vieläkin. B.A.P esittelee taas uusia puoliaan musiikkivideolla Coffee Shop.

 Voi luoja, sanon minä. Coffee Shop on biisinä ihanan rauhallinen, ja sen mv on todella kaunis. Puhumattakaan siitä kuinka komeilta jokainen B.A.P:in jäsen siinä näyttää. *A* Ugh, Himchan ♥ Ja Zelo sai oikein lauluosuuden, kuinka ihanaa C: Tämä on kuin tyyntä myrskyn edellä, sieltä on tulossa varmaan taas kyllä jotain oikein räjähtävää, olen siitä varma. En jaksa odottaa!

 No niin, siinä olivat minua eniten hätkähdyttäneet ilmiöt tältä kuukaudelta. Seuraavan kerran sitten taas heinäkuussa. C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti