torstai 13. kesäkuuta 2013

Kpopin piilotetut tähdet, osa 12: A-peace

 Apua, tämän kirjoittamisessa menikin kauan D: Mutta siis, tällä kertaa vuorossa rosen toivoma esittely A-peacesta! En tiennyt ryhmästä oikein mitään ennen kuin tätä varten siihen aloin tutustumaan, mutta siinä hoituikin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

A-peace (エーピース / 에이피스)

klikkaa suuremmaksi tiirailleksesi pärstöjä paremmin *A*
A-peace (tai Apeace tai A Peace tai miten tuon nimen nyt haluaakin tyylitellä) on Golden Goose Entertainmentin 21-jäseninen poikaryhmä. Kyllä, näet ihan oikein, jäseniä on kuin onkin 21. Aivan julmettu määrä. Se tekeekin A-peacesta koko maailman suurimman poikaryhmän ja sen takia ryhmän vitsaillaan olevan kuin japanilaisen tyttöryhmä AKB48:n miesversio. Ryhmä on kokenut matkan varrella niin nimimuutoksen kuin muutoksia kokoonpanossakin. Nykyisen kokoonpanon pitäisi luultavasti näyttää juurikin tuollaiselta, kuin kuvassa ylempänä. Ennen ryhmä tunnettiin nimellä Double B 21 (더블 비 투원) tai vain Double B. Alkeinen versio A-peacesta näki valon jo vuonna 2010. Faniklubin nimi on Hana-One.

 Kaikki A-peacen jäsenistä ovat korealaisia, mutta A-peace on keskittynyt oikeastaan enemmän Japanin markkinoille. A-peace kuitenkin debytoi Koreassa. Osa lukemastani jutuista sotii vähän tätä faktaa vastaan, mutta näin olen asian ymmärtänyt XD Korjatkaa, jos puhun jotain ihan potaskaa :--D A-peacelta löytyy kyllä kumpiakin japaniksi ja koreaksi laulettuja kappaleita, mutta ymmärtääkseni tarkoitus oli niittää suosiota Japanin maalla, ja siinä A-peace onkin jo onnistunut.
 Kaikki jäsenet ovat Kim Kyung-wookin - herrasen, joka on tehnyt töitä legendaarisien poikaryhmien kuten H.O.T, Shinhwa ja TVXQ kanssa - valitsemia. Apeace jaetaan kolmeen alaryhmään, joiden nimet ovat Lapis, Jade ja Onyx. Jokaisessa alaryhmässä on siis seitsemän jäsentä. Ja näillä alaryhmillä on siis omat levynsä ja versionsa ryhmän kappaleista.
Ai niin, ja jäsenten keskimääräinen pituus on huikeat 185 cm o__o tai niin ainakin heidän levy-yhtiönsä mainostaa... Jäsenten profiilien perusteella kukaan ei olisi alle 180 cm ja kaksi pisintä ovat 190 cm.
Lapis-ryhmässä ovat  Kim Seung-hyung, Heo Chang-woo, Min Jin-hong (joka näyttäisi olevan ryhmän keulakuva), Kim Jin-woo (joka näyttää musta ihan nuorelta So Ji-subilta lol XD), Kim Wan-chul, Jee Hyun-sug ja Mun Byeong-hun (OMFG kuka nää on oikein romanisoinu...)
Jadessa ovat Yoo Dong-ho (koko porukan vanhin jäsen eli A-peacen liideri), Oh Se-hyeon, Kim Seung-hwan, Jeong Young-uk, Choi Young-won, Kim Won-sik ja Park Jae-won.
Ja Onyxissa ovat siis Jeong Ho-young, Lee Tae-woo, Song Seung-hyuk, Hong Sung-ho, Lee Myung-eun, Hwang Du-hwan ja Ha Geon-hee.

 A-peace debytoi Double B:nä S.O.S-nimisellä kappaleella. S.O.S:lla ei ole kunnollista musiikkivideota, vaan jokin ihmeen Making Film, mutta tämä live on ainakin aika hienon näköinen, jos ei vain välitetä videon laadusta XD

 Ooooooh mä niin tykkään tästä biisistä! Ja varsinkin tuosta kertosäkeen tanssista :D  On tuo 21 poikaa lavalla aika näyttävä näky. Me gusta noiden nahkatakit 8----)

Vuotta myöhemmin Double B:n kokoonpano muuttui hieman ja siitä syntyi A-peace. Nykyisellä nimellään A-peace debytoi kappaleella LOVER BOY ja samalla julkaisi ensimmäisen minialbumin We are the One.

 LOVER BOY on ihan kiva kappale. Pojat ei kyllä yhtään pääse esittelemään ääniään, kun ne on raiskattu jollain ihmeellisellä autotunella, siten ettei se kuulosta niin hyvältä. Mutta tykkään tän tanssista.

 Toiseksi uusin kappale A-peacelta on japaninkielinen Hero.

 Mä tykkään tästä! Varsinkin kertosäkeestä. Ja tän tanssista; koreografia on niin... japanilainen. Silleen hyvällä tavalla. ;D

 Jätin nyt tällä kertaa pari mv'tä pois, koska hyvälaatuisia videoita saatikka niitä huonolatuisiakaan ei ole missään ja nääh, eivät ne olleet edes kovin ihmeellisiä. Mutta kumminkin, A-peace oli ihan positiivinen yllätys. A-peacen kappaleet eivät ole ihan 'minun tyylisiäni', mutta aina välillä iskee tarve kuunnella S.O.S tai Hero.
 Olen aina tykännyt ryhmistä, joissa vähän enemmän jäseniä, kuten EXO ja Super Junior, mutta 21 on kyllä vähän liikaa. No, on A-peacekin kyllä jaettu niihin pienempiin ryhmiinkin, mikä on hyvä, koska 21:n joukosta on vaikea erottua edukseen.
 Toivottavasti A-peace tekisi korealaisen comebackin! Sitä odotellessa X)

 Osassa 13 vuorossa jotain vähän erilaista! ;)

// P.S: haaveeni vähintään 35:stä lukijasta täyttyi jokunen aika sitten! Kiitos paljon, tämä on ihanaa ;A;

3 kommenttia:

  1. Jee! Kiitos ja kumarrus! ^^ Ja tuo S.O.S, oih <3

    VastaaPoista
  2. tosta opettelemaan noi nimet ja kasvot :D pikkunen homma... Mutta tykkäsin! Tätä pitää kuunnella myöhemminkin :DDD

    VastaaPoista