maanantai 26. elokuuta 2013

30 päivää korealaisia draamoja - päivä 1

Hei taas pitkästä aikaa lukijani! Olen ollut hyvin epäaktiivinen viimeaikoina ja anteeksi siitä. >o< Nyt koitan vähän korvailla saamattomuuttani :D

Minun piti alun perin tehdä tällainen jo kesällä, mutta olisin halunnut tehdä sen niin kuin yleisesti aasialaisien draamojen perusteella, mutta olen periaatteessa katsonut vain korealaisia ja japanilaisia draamoja joten se olisi ollut tylsää. Mutta siis. Tykkään paljon tällaisista 30 päivää jotain -jutuista, joten halusin tehdä sitten viimeinkin sellaisen. Ideana on siis, että teen 30 postausta, joissa esittelen erilaisten 'määritelmien' mukaan katsomiani draamoja, eli toisinsanoen sönkötän niistä jotain turhaa. En kyllä tee näitä 30:na peräkkäisenä päivänä, vaan ehkä yhden tai kahden postauksen viikkovauhtia. Mutta nyt asiaan!

Päivä 1: Ensimmäinen draamasi
Kuva on korni kuin mikä, mutta draama on oikeasti hyvä! XD
Ensimmäinen katsomani korealainen draama oli You're Beautiful. Katsoin sen joskus lokakuussa 2011. Luin jutun Jang Geun-sukista eräästä Japanpopin numerosta, ja päätin kokeilla sitä.

Koska You're Beautiful on yksi suosituimmista korealaisista draamoista - ellei suosituin - on se juuri sopiva draamoihin tutustumiseen. Se alkaa olla jo hieman 'vanha', onhan se tullut vuonna 2009, mutta se on klassikko, korjaan, legenda. Melkein kaikille K-popin ystävillekin pitäisi sen olla jo tuttu - ovathan siinä C.N.Bluen Yonghwa ja FTISLANDin Hongki - joten ei se suurempia esittelyjä kaipaa. Sanotaan nyt lyhyesti, että sarja kertoo orvosta nunnakokelas Go Mi-nyusta (Park Shin-hye), joka joutuu tekeytymään kaksoisveljekseen Mi-namiksi ja liittymään poikabändi A.N.JELL:iin. Jos et ole katsonut tätä draamaa vielä, niin tee se pian! c:

Aasialaiset sitten rakastavat tätä tyttö-tekeytyy-pojaksi -asetelmaa, johtuukohan se Mulanista? 8----D

Tykkäsin You're Beautifulista todella paljon. Se on ennen kaikkea todella hauska draama, mutta sen musiikkipuolikin oli hyvin toteutettu. (Voi luoja tässä vaiheessa oli pakko laittaa Still (As Ever) soimaan) En väittäisi sitä kovin omaperäiseksi juoneltaan, mutta enpä sitä täysin kliseiseksikään voi moittia, kun se minulle oli ensimmäinen laatuaan. You're Beautiful on tietty tärkeä minulle ollessaan eka draamani, mutta uskoisin, että vaikka katsoisin You're Beautifulin vasta nyt, tykkäisin siitä siltikin. On se niin hyvä.

Se olikin sitten siinä. En varmaan saa tehtyä päivä kakkosta täksi viikoksi, mutta lauantaina on taas aika koota kasaan kuukauden comebackit ja debyytit! Joten lauantaihin siis! c:

4 kommenttia:

 1. Minunkin ensimmäinen draamani oli You're Beautiful ^^ Sen jälkeen lähdin etsimään youtubesta sarjan tunnareita ja löysin samalla k-popin : D Mutta ihana sarja, joku päivä katson vielä uudestaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kyllä, tätä postausta kirjoitellessa mullekin tuli sellainen olo, että haluaisin kattoo sen uudestaan ;A; mutta mulla on vieläkin toukokuulta kesken YB:n taiwanilaisversio, ja se on niin samankaltainen että melkein kuin sitä alkuperäistä katselisi XD

   Poista
 2. Taisin löytää mun seuraavan draaman ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ou jeah, You're Beautiful on kyllä kattomisen arvone! en osannu oikee pukee sitä kunnolla sanoiks kuinka hyvä se on mut kumminki XD

   Poista