torstai 31. lokakuuta 2013

시간 다 됐어 정적을 깨워

Lokakuusta kehkeytyi paljon parempi kuin syyskuusta, vaikkei minua kiinnostaneita comebackeja tullutkaan sitten niiiiin montaa. Mutta laatu korvaa määrän!

Block B lämmitteli fanejaan jo ennen varsinaista comebackiaan ennakkojulkaisemalla maistiaisena tulevan EP:nsä toisen sinkun, eli Be the Lightin, viime kuussa. Lokakuun 2. päivänä julkaistun EP:n nimikkoraita Very Good osoittautui aivan tajunnanräjäyttäväksi, ja siten Block B:n comebackia musiikkimaailmaan voikin luonnehtia vähintäänkin tajuttoman eeppiseksi. Mutta tärkeintä on se, että Block B on täällä taas!

Very Good on aivan upea kappale! Se on niin musiikkityyliltään kuin -videoltaakin erittäin värikäs - minä tykkään! En käsitä, miten hieno kokonaisuus on saatu kursittua kokoon kaikesta älyttömästä! Tanssi on hauska, ja Block B:n poikien vaatetus aivan upeaa. Puhumattakaan biisin mahtavasta fiiliksestä!

11. päivänä VIXX julkaisi yhteistyönä indie-duo Okdalin kanssa sinkun Girls, Why? (여자는 왜). Enpä olekaan tainnut sitä blogini puolella mainita, mutta olen yhdessä kaksoissiskoni kanssa menossa katsomaan kyseistä ryhmää Ruotsiin ylihuomenna!! Olisi mahtavaa, jos he esitäisivät tämänkin siellä, mutta olisi se hieman vaikeaa ihman Okdalia. Voisin jotain pientä postausta siitä kyhätä, jos ehdin.

Ah, Girls, Why? on niin ihanan rauhallinen ja söpö kappale! En ollutkaan aiemmin Okdalista kuullutkaan, mutta tämä yhteistyö toimii!

SHINeen 5. EP Everybody julkaistiin 14. päivänä, ja minä ainakin innostuin comebackista poikkeuksellisesti jo teaseri-kuvien julkaisun yhteydessä. Ja tällä kertaa ne jopa vastasivat tulevaa! Mitä tämä on, SM?

Pidän Everybodysta aivan kauheasti! Se on ehdottomasti SHINeen paras kappale tänä vuonna. Rakastan musiikkivideon eeppistä kapinatunnelmaa ja univormuja, vaikka itse biisi onkin SM:ille hyvin tyypillinen. Mutta SHINee (ja SM) jaksaa aina yllättää erikoisilla koreografioillaan! Everybodyn koreografia kuuluu varmaan tämän vuoden suosikkeihini.

U-KISS kärsi jälleen miesvajauksen, kun ryhmän maknae Dongho jätti ryhmän terveyssyistä aikaisemmin tässä kuussa. Minua inhottaa kerta kaikkiaan niin paljon, kuinka myöhään asiasta ilmoitettiin. Donghon lähtemisen oli pakko ollut olla selvä jo jonkin aikaa kun kerran kuusijäseninen U-KISS teki comebackin näin pian uutisen julkistamisen jälkeen. Ja NH Media promosi taas oikein hienosti U-KISSin comebackia, kun ei mitään teasereita tullut tai mitään. Ei prkl sanon minä. Eipä ihme miksei U-KISS ole kovin suosittu. Mutta niin siitä comebackista. Ryhmän 8. minialbumi Moments ilmestyi tänään, 31. päivänä, ja sen pääraita kantaa nimeä She's Mine (내 여자야).

She's Mine on tehty yhteistyössä Brave Brothersin kanssa, minkä kyllä huomaa sen fiiliksestä. U-KISS ei olekaan pitkään aikaan tehnyt näin hip hop -tyylistä kappaletta, joten minulla on vielä vaikeuksia pitää siitä. Musiikkivideo ja tanssikoreografia huokuvat u-kissmäisyyttä, ja mustavalkoisuuskaan ei ole uusi juttu, vaikka tällä kertaa se ei olekaan aivan kokonaan käytössä. Itse biisistä en oikein osaa sanoa mitään rakentavaa, olise ihan ok. Mutta oli kyllä kiva nähdä näitä poikia taas.

Unohdan varmaan taas jonkun comebackin niin kuin tein viime postauksessakin (unohdin BTOB:n), mutta Troublemakeria en jaksanut laittaa mukaan, koska tuo duon comeback jätti minut vähän kylmäksi. Enka vielä osaa sanoa mitään Topp Doggista. Anteeksi hätäisty postaus! Nähdään taas joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti