lauantai 30. marraskuuta 2013

제발 나를 떠나지만 마라

Hui, en tajunnutkaan että tänään oli taas kuun viimeinen päivä, tämän kanssa tuli jälleen vähän kiire. Tämän kuun aikana tuli kyllä todella monta hyvää comebackia.

 VIXX julkaisi ennakkoon alkupalan ryhmän tulevasta ensimmäisestä studioalbumista jo 8. päivänä, alle viikon jälkeen VIXXin showcasesta Ruotsissa ja juuri saatuaan kirtueensa pakettiin Seoulissa. Sinkku kantaa nimeä 대답은 너니까 ja se eroaa paljon VIXX:in aikaisemmasta tuotannosta, ja olikin ihanaa nähdä aivan uusi puoli pojilta. VIXX:n monen päivän viipymisellä Ruotsissa oli kuin olikin syy, kun he kuvasivat tämän musiikkivideon siellä. Musiikkivideo on siis uniikki monella tapaa, ja on se myös todella kaunis.

Big Bangin Taeyang julkaisi seuraavana päivänä paljon hypetetyn ja (mm.) ryhmäkaveri G-Dragonin tekemän sinkkunsa Ringa Lingan (링가 링가).

Ringa Lingasta huomaa heti GD:n kädenjäljen, mutta itse musiikkivideosta puuttuu se gdmäinen sekoilu, jos ei nyt itse videolla pikaisesti piipahtavaa G-Dragonia lasketa (lol). Ringa Lingassa on asennetta ja se on tarttuva, muttei se kuitenkaan tehnyt minuun ihan niin suurta vaikutusta. On se kuitenkin ihan hyvä. En ole vain varmaan kuunnellut sitä tarpeeksi. Rakastan Big Bangia, mutta en vaan kuuntele niin paljon tämäntyylistä musiikkia.

Viimeisenä Big Bangin jäsenistä sooloili T.O.P, joka julkaisi albuminsa Doom Dada 15. päivänä. Levyn title track on kyllä niin hämärä että what the fuck, T.O.P? Haha, mutta on se kyllä myös herrasen näköinen.

Video on todella näyttävä ja mielenkiintoinen, mutta välillä todella outo. Nuo gorillat vaativat kyllä totuttelua. Mutta T.O.P ainakin videossa aivan oma itsensä; puoliksi seksikäs herrasmies ja puoliksi täysi pöljä.

2NE1:n kolmannen sinkun julkaisu viivästyi, mutta kyllä me se sitten viimeinkin saatiin. 그리워해요-niminen sinkku julkaistiin 21. päivänä.

 그리워해요 eli Missing You on tyylikäs balladi, joita tietenkin 2NE1:lla on aikaisemminkin ollut, mutta pidän sen erilaisuudesta. En osaa perustella miten, mutta minusta 그리워해요 kyllä eroaa perus korealaisesta balladista. Se on jotenkin... länsimaistyylinen?

 VIXXin 1. studioalbumi Voodoo julkaistiin vasta 25. päivänä, mutta sen main trackin 저주인형 eli Voodoo Dollin musiikkivideo julkaistiin jo 19. päivänä. Odotin tätä comebackia kuin kuuta nousevaa, ja oli se myös sen arvoista.

 Voodoo Doll on varmaan eeppisintä sitten On & Onin. Yksinkertaisesti rakastan tätä kappaletta niin paljon ugh. Olen kuullut paljon valitusta siitä, kuinka 'ällö' ja 'kamala' Voodoo Dollin musiikkivideo on - no joo onhan se korealaisella mittapuulla tosi raaka - mutta hei come ooon sehän on aivan mahtava! Rakastan VIXXin 'synkkiä konsepteja' ja tämä oli ainakin täysi napakymppi. Juuri tällaisesta mä pidän. Puhumattakaan tuosta tanssikoreografiasta, VOI LUOJA. On se vaan niin sääli että se on muka 'liian brutaali' esitettäväksi musiikkiojelmissa. Minä nauran. Arvattavasti musiikkivideosta julkaistiin myös vähemmän raaka versio, josta puuttuvat kaikki draama ja voodoot ja koreografioiden 'brutaaleja' kohtia ei siinä näytetä. Mutta en valita, siinä kuvataan jäseniä enemmän läheltä ♥ Saimme siis kaksi upeaa mv:tä. VIXX:n comeback oli kyllä kuukauden paras!


 Rookie-ryhmä History teki jo toisen comebackinsa tänä vuonna, ja tällä kertaa he palasivat enemmän debyyttikappaleensa Dreamerin tyylin, joskin pahoina poikina uuuh. Historyn 28. päivänä julkaistu toinen minialbumi kantaa nimeä Blue Spring ja sen main track on nimeltään 난 너한테 뭐야 eli What am I to You.

 What am I to Youn musiikivideo on kuvattu Saksassa. On se mysteeri, miksi Eurooppaan asti piti matkustaa, mutta lopputulos on kuitenkin todella hieno. Ah, Kyung-il hurmasi mut jo ensimmäisessä mv:ssä, mutta tässä liideri on sitten niiiiin kuuma että huh huh - mutta hyi hyi tupakka pois. Tämäkin mv on niin hurja että on sekin saanut k-19 ikärajoituksen. Kappaleesta tykkään tosi paljon, ja myös tuosta hauskasta koreografiasta.

 Tällä kertaa ei meidän tarvinnut odottaa vuotta Tastyn comebackia, vaan duo teki toisen paluunsa jo neljä kuukautta MAMAMAn jälkeen. Koreaksi uuden sinkun nimi on 떠나가, englanninkieliseltä nimeltään taas Day `n Night ja kiinaksi 离开. Aivan ihanan värisellä videolla vierailee näyttelijä-malli Lee Som.

Tasty matkasi Hong Kongiin kuvaamaan musiikkivideonsa, ei ihan muuten vaan, vaan kaksospojat vierailivat siellä pidetyssä Girls' Generationin konsertissa. Elokuvamainen mv on visuaalisesti todella nätti, mutta sen juonta en sitten tajunnut. Mutta voi että kun So-ryong ja Dae-ryong ovat siinä niin suloisia~. Day `n Nightissa kuulee poikien äänetkin ihan eri tavalla kuin ennen.

Tulikohan siinä kaikki? Toivottavasti! Mutta pitemmittä puheitta hei vaan ja seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti