sunnuntai 17. marraskuuta 2013

vixx in stockholm

Nyt kun on kulunut jo kaksi viikkoa itse konsertista, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja oikeasti kirjoittaa pari sanaa VIXX:in showcasesta Tukholmassa 2.11. (Oikeasti mulla oli kyllä jumalattoman pitkä mutta silti pahasti keskeneräinen 'fan account' luonnoksissa, mutta eipä oikein huvittanut kirjoittaa sitä loppuun kun keikasta on jo niin kauan...)

 Mutta joo eli kyseessä oli mun ensimmäinen k-pop keikka, joten olihan se ikimuistoinen juttu! Ja olihan se myös ensimmäinen k-pop keikka Scandinaviassa! Valittamista keksisin ruotsalaisista järkkäreistä vaikka millä mitoilla, ja jonkin verran myös yleisöstä, mutta keskitytään nyt vain ihanaan VIXX:iin ♥ Kerron ihan sekalaisessa järjestyksessä keikan tapahtumista, koska en enää tarkalleen muista, missä vaiheessa mikin tapahtui :'D Keikkaseurana Maija ja Heini.
 VIXX:in pojat olivat kerta kaikkiaan aivan suloisia ja komeita livenä. Showcase alkoi upeasti biisillä 다칠 준비가 돼 있어. Puolitoistatuntisen showcasen aikana fanit saivat paljon fanserviceä niin aegyon kuin ruotsin puhumisenkin muodossa. Ja me fanit kyllä muistimme Leoakin laulamalla yhdessä vaiheessa hänelle syntymäpäivälaulun, joka saikin Leon tapansa mukaan nolostumaan saamastaan huomiosta. Voi pientä ♥ 
 VIXX:in pojat ovat kyllä loistavia viihdyttäjiä oli kyse sitten tanssimisesta, laulamisesta tai yleisön naurattamisesta. Ja varmasti melkein jokaiselle fanille tuli tippa linssiin siinä vaiheessa, kun screenille heijastettiin herkällä musiikilla ja selostuksella höystettyjä videopätkiä ryhmän debyyttiajoista tähän päivään.
minä ja siskoni oltiin tuolla 2. parvella eli 3. kerroksessa :3
 Jäsenten sooloesitykset olivat aivan upeita! Mutta ehkä kaikista eniten keikassa pidin Rock Ur Bodyn esityksestä, kun VIXX pyysi faneja tanssimaan sen mukana. hydesta kuulimme aivan erilaisen ja söpön version. Ennen viimeistä biisiä, joka oli ihana 대.다.나.다.너, yleisö nosti nämä Kpop Nonstopin väen jakamat lappuset ylös ja VIXX otti meidän kanssamme kuvan ♥.

Showcasen jälkeen menimme vielä keikkapaikan takaovelle odottamaan jäsenten lähtöä, ja tässä Maijan kuvaama video, josta voi myös kuulla mutkin huutamassa 감사합니다 ja 사랑해요...

 Waah mitä minun nyt vielä pitäisi sanoa... Ihanaa oli! VIXX kuului jo aikaisemmin suosikkiryhmiini, mutta konsertin ansiosta tuli VIXX:istä minulle niin erityinen, että ryhmä nousi kyllä "listani" kärkeen heti kakkoseksi EXO:n jälkeen. Ostin muistoksi sinisen kangaskassin ja kaksi julistetta, joista toisen annoin parhaalle kaverilleni.

Paraikaa VIXX on valmistautumassa ensi viikon comebackiin, JOTA MINÄ ODOTAN KUIN KUUTA NOUSEVAA OMG SEN TEASERIT (X ja X) NÄYTTÄÄ AIVAN MAHTAVILTA. VIXX:hän teki historiaa myös kuvaamalla Ruotsissa musiikkivideon ennakkoon julkaistulle biisille 대답은 너니까 ♥ Eikun sitten vaan odottelemaan ryhmän ensimmäistä studialbumia ja Voodoo Dollia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti